Allemekinders Beveland

Groenprojecten

We bedenken, maken en houden buitenruimtes mooi voor particulieren, bedrijven,overheden en zorginstellingen. Al 25 jaar richten wij plekken in waar mensen met plezier wonen en werken.

Wij maken tuinen waarin mensen hun persoonlijk tuingeluk weerspiegeld zien. Voorbedrijven nemen wij met een representatieve bedrijfstuin de zorg voor het groen uit handen. Wij maken het mooi en makkelijk.

Geen doorsnee hoveniersbedrijf

We doen meer dan u wellicht van een hoveniersbedrijf zou verwachten. Wij zijn dan ook geen doorsnee hoveniersbedrijf. Wij zijn denkers en doeners. Wij adviseren, denken mee en maken goede plannen. Maar steken ook de handen uit de mouwen en zorgen voor een prachtig groen gazon of de perfect gesnoeide haag.

Groenkeur

Sinds 2007 zijn wij als één van de eersten gecertificeerd Groenkeur-hovenier. Lees meer over Groenkeur en de voordelen voor u als klant.

Voor wie?

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept of alleen maar een klein onderdeel ervan. Wij werken voor particulieren, bedrijven, overheden en zorginstellingen. In onze flexibele organisatie is veel mogelijk.

Allemekinders_

Oude Rijksweg 97,  4458 AK ‘s-Heer Arendskerke
0113 – 563798 | info@allemekinders.nl

Facebook

PARTNERS