Conniption ICT

Zakelijke telefonie via internet

Zakelijke telefonie via internet, dat is wat we doen. Deze manier van bellen wordt ook wel VoIP-telefonie genoemd. Maar eerlijk gezegd: de techniek is veel minder belangrijk dan waar het uiteindelijk om draait: jouw bereikbaarheid op een simpele, doeltreffende en voordelige manier. Dat is toch super? Wij regelen alles voor je. Ons specialisme komt voort uit onze passie voor zakelijke telefonie 2.0 waarbij je als klant weer centraal staat zonder aan een contract vast te zitten. Goed advies, technische kennis, open communicatie en de samenwerking aangaan. Zaken doen met elkaar is tenslotte een samenwerking, waarbij wij alle relevante zaken met het oog op je bereikbaarheid en telefonie samen langslopen.

Optimale bereikbaarheid en gebruiksgemak

Natuurlijk wil je weten met wie je zaken doet, daarom zul je geen woord Spaans ontdekken bij ons. Wij vertellen je graag hoe het zit. Met jouw onderneming en jouw bereikbaarheid. We helpen je met het vinden van optimale bereikbaarheid en gebruiksgemak, van eenvoudige tot zeer complexe oplossingen. Waarom? Omdat telecom zoveel handiger, beter en transparanter!

Korte en duidelijke lijnen

Stap je over en ga je met ons in zee, dan is ons doel dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daar doen wij dagelijks ons uiterste best voor. We houden van direct contact, geen wollige verhalen, geen keuzemenu’s, geen callcenters. Ons team, jouw bedrijf, zoals het hoort.
We zullen nooit weglopen voor ons verantwoordelijkheid en je desnoods ’s avonds, ’s nachts of in het weekend bijstaan om te zorgen dat je belangen gewaarborgd zijn. Dat zouden we tenslotte zelf ook graag willen als klant.

Samenwerking

Samenwerking is voor ons heel belangrijk. Als telecomspecialist in de IT-branche werken wij ook samen met andere ICT-bedrijven om je optimaal van dienst te zijn. Zo wordt kwaliteit gewaarborgd, en voorkom je onduidelijkheid. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd maar heeft 1 aanspreekpunt en tegelijkertijd specialistische kennis tot je beschikking.

“We zullen nooit weglopen voor onze verantwoordelijkheid en u desnoods ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend bijstaan. Dat zouden we tenslotte zelf ook graag willen als klant.”

 – Pieter Blok

“Een klant moet bij ons klant blijven omdat zij tevreden is over onze dienstverlening, niet omwille van een contractduur. Daarom zijn onze klanten contractvrij.”

– Mark Minnaard

Contact

Conniption ICT
Schuitweg 21 • 4431 BA ’s-Gravenpolder
Tel. +31(0)113-405000 • Fax +31(0)88-2666440
www.conniption.nlinfo@conniption.nl

INYouTube48TWFB

PARTNERS