SarahKöller – Colonia

Ik ben Sarah Köller, sinds 2000 gespecialiseerd familierechtadvocaat, mediator en collaborative advocaat. Dat laatste betekent dat ik partners help om in overleg de scheiding te regelen, zonder rechtszaak.

Mijn drijfveer is om mensen zorgvuldig door hun scheiding heen te helpen. Zo goed mogelijk, zodat ze aan het eind van het scheidingsproces sterker zijn en een goede basis hebben voor de toekomst. Voor mij tellen niet alleen juridische aspecten, ik wil mensen graag helpen bij de verwerking, dus schenk ik ook veel aandacht aan persoonlijke en emotionele aspecten van een scheiding.

In 2012 heb ik het boek ‘Scheiden – Alles wat je zou moeten weten als je gaat scheiden’ geschreven. Daar ben ik trots op, want met dat boek kan ik mijn kennis, ervaring en mening delen om mensen te helpen zorgvuldig te scheiden.

Het begint met het huwelijk. Alle juridische en financiële gevolgen van het ‘ja-woord’. Als je wilt kan je deze gevolgen voor elkaar en voor jezelf goed regelen. Voor tijdens het huwelijk en eventueel voor hierna. Omdat hierover weinig informatie beschikbaar is schreef ik in 2014 het boek ‘Trouwen – Alles wat je zou moeten weten als je gaat trouwen’.

Aan de University College Roosevelt, onderdeel van de Universiteit Utrecht, ben ik gastdocent familierecht.

Ik ben aangesloten bij de vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de vereniging Overlegscheiding, de vereniging Hoefnagels Mediation en de Mediators Federatie Nederland.

Onlangs ben ik gestart met de studie psychologie.

 Mijn tegelspreuk: ‘Er komen altijd nieuwe kansen.’ 

SarahKoller200x80

Wijkhuijsweg 10,  4356 RC Oostkapelle
Tel: 0118-213004 | Fax: 0118-651111 | sarah@sarahkoller.nl
FBTWIN

 

PARTNERS