Jubileumbedrijven

Een zorgeloze start voor internationals

Een zorgeloze start voor internationals

We spreken Coby Verschelling, directeur-eigenaar van HR Expat Services. Dertig jaar geleden startte ze deze dienstverlening. Inmiddels zijn haar drie dochters actief bij het bedrijf betrokken en werken circa 11 consultants op zzp-basis voor HR Expat Services voornamelijk in Zuidwest Nederland en Vlaanderen, vanuit de vestigingen in Terneuzen en Breda. De vele Engelse woorden die Coby gebruikt, verraden dat ze dagelijks veel met buitenlanders van doen heeft. Dat ze inmiddels samenwerkt met haar dochters is wat haar betreft dus de ‘icing on the cake’.

Lees meer...
Stap in de maritieme wereld van het Portaal

Stap in de maritieme wereld van het Portaal

Het Portaal van Vlaanderen bestaat 30 jaar. Een jubileum dat nu al via social media breed wordt uitgemeten. En terecht. Het maritieme informatie- en bezoekerscentrum wijst mensen de weg in een unieke, maritieme wereld. Om die reden is een bezoek aan het Portaal van Vlaanderen voor iedereen interessant. Voor toeristen, scholieren, maar zéker ook voor Zeeuwen zelf. Zelfs voor een vergadering of een personeelsuitje is het Portaal van Vlaanderen een geslaagde keuze.

Lees meer...
Modewinkels waar je je thuis voelt

Modewinkels waar je je thuis voelt

"Alles vieren wat je kunt vieren, dat is ons motto. Dat gaan we ook zeker proberen dit jaar. Vijf jaar geleden organiseerden we een groot jubileumfeest. Ook nu gaat ons jubileum voor medewerkers en klanten niet ongemerkt voorbij. Dat is zeker.”

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

We hebben het lef om early adopter te zijn’

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

“We hebben het lef om early adopters te zijn. We hebben hier zelfs al technieken uit de Verenigde Staten geïntroduceerd, zoals de 3D camera. Daarnaast besteden we veel aandacht aan online marketing en zichtbaarheid en bewaken we onze identiteit: toegankelijk en persoonlijk betrokken.”

Reham Makelaars & Taxateurs bestaat dit jaar 25 jaar. Fabian du Puy, samen met Koen Hamelink directeur-eigenaar, voelt dit jubileum ook als een persoonlijk succes. “Koen en ik stapten allebei in 2010 in. Het kantoor is sindsdien enorm gegroeid. Ik ben trots op waar we nu staan. We hebben het grootste marktaandeel en spelen een toonaangevende rol op de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt.”

Topsport
Fabian vergelijkt het graag met topsport bedrijven. De weg naar de eerste plaats is minstens net zo moeilijk als die positie behouden. “We zetten alles op alles om de beste te zijn én te blijven. Dat doen we door ons team zo samen te stellen dat we de juiste mensen hebben, die elkaar op de juiste manier inspireren. Daarnaast zijn we scherp op innovatie en techniek.”

Verwachtingen overtreffen
Wat betreft de service heeft Fabian een uitgesproken mening: “Je moet de verwachtingen overtreffen. Daar zijn we telkens mee bezig. Een mooie voorbeeld is onze verhuisbus. Wij hebben het lef om dat te doen. Verschillende makelaars kopiëren het idee, maar uiteindelijk niet op onze manier. We blijven onderscheidend.”

Mee veranderen
De rol die je als makelaar speelt, is volgens Fabian afhankelijk van de markt. Waar het in een slechte markt neerkomt op het samenbrengen van een koper en een verkoper, is zijn rol nu heel anders. “Momenteel onderscheid je je als makelaar door de beste verkoopprijs te realiseren voor de woningverkoper. En juist die aanpak levert nieuwe klanten op. Woningkopers ervaren dat we ons hard maken voor een hoge verkoopprijs. Ze willen graag dat we die verkoopkracht ook voor de verkoop van hún woning inzetten.”

Sprong over het water
Naast het makelaarskantoor heeft Reham inmiddels ook een verhuurtak en kun je bij Reham Hypotheken terecht voor de financiering van je droomhuis. “We hebben alles in huis om onze horizon te verbreden. Met onze verhuurtak zijn we al in heel Zeeland actief en ook met Reham Hypotheken vind je ons al aan ‘de overkant’. Dit kantoor werkt nu veelal vanuit Hulst, terwijl we daarnaast groeiende vraag zien in de regio Terneuzen. Ik verwacht daarom dat we ook daar op korte termijn een vestiging openen. Daarmee zijn we er nog niet. Onze ambities reiken verder. Ik zou graag ook met het makelaarskantoor de sprong over de Westerschelde maken. Dat komt er zeker aan.”

Over het jubileum
“We hadden dit 25-jarig jubileum graag gevierd. Helaas gooit het coronavirus ook hier roet in het eten. Natuurlijk besteden we er aandacht aan, onder andere op onze eigen website en social media. Het feestje houden we tegoed.”

www.reham.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes