Vers van de pers Ondernemer van de Week

Auto van de week

Toyota Yaris 1.3 VVT-i Dynamic

2013
101pk (74KW)
Handgeschakeld
44073 km
Benzine
Hatchback

€ 10945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Alle service die je van een garage mag verwachten

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

“We onderhouden en repareren niet alleen alle automerken, we verkópen ze ook! Dat is voor veel mensen in Vlissingen en omgeving erg prettig. Veel merkdealers kiezen namelijk voor vestigingen centraal in de provincie. Daardoor moet je als autorijder steeds verder van huis voor onderhoud aan je (nieuwe) auto. Zeker nu we steeds meer thuis werken, kan die afstand net te lang zijn. Op de grens tussen Middelburg en Vlissingen bieden wij vanuit CarProf De Voogd alle service die je van je garage mag verwachten. Klantvriendelijk en gewoon dichtbij huis.”

Jan-Willem de Voogd heeft de automarkt de afgelopen jaren behoorlijk zien veranderen. Als Mitsubishi-specialist is hij al bijna dertig jaar in deze branche actief; hij weet wat er te koop is. Volgens hem vindt de grootste verandering binnen nu en de komende tien jaar plaats. “We rijden nu nog hoofdzakelijk op benzine of diesel. Dat gaat stoppen, omdat we langzaam maar zeker allemaal elektrisch zullen gaan rijden. Electrische auto’s vergen minder onderhoud, maar dat onderhoud is wel erg belangrijk en dient regelmatig plaats te vinden.”

Kennis van alle auto’s
Met CarProf De Voogd, op bedrijventerrein Vrijburg, staat hij garant voor kwalitatief onderhoud, aan alle auto’s, dus ook aan hybride en elektrische auto’s. “Met CarProf hebben wij een ijzersterke organisatie achter ons. Dat is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Ieder automerk heeft zijn eigen specificaties, apparatuur en software. Aan een auto sleutelen kunnen veel mensen. Maar alleen via CarProf beschikken wij over alle noodzakelijke kennis, gereedschap en software om auto’s van elk merk professioneel te onderhouden en repareren. Zo kunnen we snel en gericht aan de slag gaan. Dat is belangrijk voor onze klanten. Zij kunnen vertrouwen op goede, snelle en daarmee voordelige service.” Jan-Willem vertelt dat de service ook bestaat uit een gratis leenfiets of, tegen een kleine vergoeding, een leenauto. “Woon of werk je in de buurt? Dan brengen we je desgewenst gewoon even terug.”

CarProf, de nummer 1 garageformule
Volgens Jan-Willem biedt CarProf méér voordelen dan kennis en kunde van alle automerken en goed opgeleide monteurs. Zo is hij zelf erg enthousiast over de royale garantieregeling van twee jaar op reparaties. Bovendien heeft CarProf de mogelijkheid van pechhulp, waarmee je in binnen- en buitenland kunt rekenen op de beste hulp voor onderweg. “Bij CarProf staat optimale mobiliteit voor onze klanten centraal. Dat realiseren we op basis van drie belangrijke kernwaarden: kennis, innovatie en vakmanschap. Dat speekt mij aan. En mij niet alleen. Wist je dat CarProf al een aantal jaren achtereen de nummer 1 garageformule van Nederland is?”

Dichtbij huis een auto kopen
Zijn jarenlange kennis en kunde zet Jan-Willem graag in voor iedereen die een nieuwe auto wil kopen. Anders dan veel mensen denken, kan Jan-Willem elke auto van elk merk verkopen. “Interesse in een bepaalde auto? Dan kun je deze bij ons in de showroom bekijken en ermee proefrijden. Dat kan met iedere auto van ieder merk, want hebben deze niet staan, dan halen we deze graag in huis.  Voordeel daarvan is dat je dichtbij huis zaken kunt doen. Bovendien is het makkelijk, omdat daarmee ook het onderhoud dichtbij huis plaatsvindt.” Naast nieuwe auto’s vind je bij CarProf De Voogd een groot assortiment jong gebruikte auto’s. “We geven op deze auto’s standaard zes maanden garantie, en onder bepaalde voorwaarden zelfs twaalf maanden.”

CarProf De Voogd
Bedrijfsweg 4
4387 PD Vlissingen
telefoon: 0118 – 470 666
e-mail: info@jwdevoogd.nl
www.jwdevoogd.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement