Arbeidsmarkt

Roetsjbaan koppelt werkgevers aan Zeeuws-Vlaamse toptalenten

Op één avond tientallen ambitieuze HBO of WO studenten ontmoeten, die op zoek zijn naar een baan? Het kán tijdens Roetsjbaan, hét evenement dat laatstejaars studenten en Zeeuws-Vlaamse werkgevers alle ruimte biedt om elkaar uitgebreid te leren kennen. Het evenement vindt plaats op vrijdag 18 mei a.s. vanaf 16.30 uur in het Scheldetheater in Terneuzen.

Tekst: Caroline Houmes | MA Plus

Roetsjbaan is een initiatief van Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management. Samen bieden zij Zeeuws-Vlaamse werkgevers en studenten de kans om op een informele manier met elkaar kennis te maken. Dit gebeurt aan de hand van een gezellig, informatief, uitdagend en interactief programma. De beste studenten maken aan het einde van de avond kans op één van de drie prijzen: een auto voor een jaar, kleding voor hun nieuwe baan en kaarten voor diverse Zeeuws-Vlaamse festivals. 

Meld je aan
Roetsjbaan is het evenement waar carrières starten, vacatures worden ingevuld en iedereen werkt aan zijn netwerk. Het thema van de compleet verzorgde avond is ‘Het vonnis van Zeeuws-Vlaanderen’. Voor de organisatie ervan doen Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en JM een beroep op lokale ondernemers. Hun sponsoring is nodig om dit Zeeuws-Vlaamse carrière-evenement financieel mogelijk te maken. Sponsoring is bovendien interessant omdat bedrijven hiermee nadrukkelijk in beeld komen bij alle aanwezigen, collega-ondernemers én vooral bij alle ambitieuze HBO en WO studenten die op zoek zijn naar een baan. Wie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via de website www.roetsjbaan.nl. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie