Gewoon Lekker Leven

Gewoon Lekker Leven

Gewoon Lekker Leven
Bedrijfsnaam: Gewoon Lekker Leven
Long Business Description:

Gewoon lekker leven… waarom en hoe?
Al jaren stellen wij onze klanten de vraag wat geld moet doen en opvallend is dat iedereen hetzelfde antwoord geeft: We willen gewoon lekker leven. Gemakkelijk gezegd, maar een uitdaging om dit te bereiken en vervolgens te behouden in het leven. Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkelt welke zorgt voor inzicht in het gewenste leven en tevens begeleiding biedt bij het bereiken en borgen hiervan.

Steeds meer mensen, zeker ook ondernemers, willen meer dan alleen financieel resultaat. Men is op zoek naar voldoening en wil graag zijn of haar talenten ontplooien, zowel privé als in het werk. Een gezonde balans in het leven voor zowel de ondernemer als man/vrouw in loondienst. En daarbij niet te vergeten de groeiende groep mensen die binnenkort met pensioen gaat of met pensioen is. Zij willen graag een mooie invulling voor deze periode, zonder zorgen te hebben over geld.

En het is toch logisch dat de invulling van concrete, belangrijke zaken zoals de boekhouding, hypotheek, pensioen, sparen/beleggen gebaseerd is op úw plan en niet op een “gemiddeld” plan? Wij zijn er voor u… met Kennis, Passie en Plezier!

Telefoonnummer: +31 (0)113 – 56 44 55
Adres: Dorpsplein 8
4424 CA Wemeldinge

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Gewoon Lekker Leven