Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Columns

De Advocaten Community, juridisch, praktisch en sociaal

Vorige week hebben wij de Advocaten Community gelanceerd op het congres van de Jonge Balie. De Advocaten Community is een platform waar alleen advocaten lid van kunnen worden. Advocaten kunnen elkaar op dit online platform vinden en sparren over juridische kwesties maar ook over praktische zaken zoals kantoororganisatie. Naast juridisch en praktisch is ook sociaal contact een uitgangspunt.

Niet iedere advocaat is in de gelegenheid om met andere advocaten op zijn kantoor te overleggen. Dat kan zijn omdat alle andere advocaten druk zijn met hun eigen zaken, onderweg zijn, naar de rechtbank zijn of op bezoek zijn bij cliënten buiten kantoor. Maar dat kan ook omdat veel advocaten geen collega’s op kantoor hebben voor wat snelle feed back. De zogenaamde één-pitters onder ons.

Het platform is praktisch ingericht en onderverdeeld in boards. Zo kun je op de hoogte blijven van het rechtsgebied waarin jij geïnteresseerd bent. Ook is er een board over kantoororganisatie. Hier vind je goede tips van collega’s en experts over het verbeteren van je kantoororganisatie.

De missie van de Advocaten Community is het vergroten van het werkplezier, door makkelijke collegiale contacten niet alleen met advocaten uit je eigen balie maar door het hele land, het vergroten van de kwaliteit van dienstverlening door het gemakkelijk kunnen sparren met je collega’s (je kunt het zien als een online intervisie tool) de missie is ook om de betrokkenheid onderling te vergroten. Juridisch, praktisch en sociaal onder een dak!

Voor de gewone intervisie-groepjes ben je gebonden aan de agenda’s van alle deelnemers. Via deze online tool is er altijd een andere advocaat beschikbaar met wie je kunt sparren.

En dat allemaal voor maar € 75,– per jaar. Tot 1 januari 2017 is er de mogelijkheid om lid te worden voor € 37,50 voor het hele eerste jaar. Voor de kosten hoef je het niet te laten.

Voor de toekomst heeft de Community in petto om online webinars te organiseren voor maar een hele kleine meerprijs. Uiteindelijk wil de community je hierdoor in staat stellen om al je opleidingspunten online en voor een scherp tarief te kunnen halen. Doen jullie mee?

Sarah150x150Sarah Köller is vFAS familierechtadvocaat en MfN-registermediator. Het begeleiden van mensen in een emotionele situatie is een kunst. Sarah helpt te voorkomen dat conflicten escaleren. Haar drijfveer is om de scheiding voor partijen en hun kinderen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom schreef zij de boeken Scheiden en Trouwen.

.

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<

Related Articles

Geef een reactie