Agenda

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in

lees verder...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

lees verder...

Contacta 2021

30 november 2021 t/m 02 december 2021

Contacta is terug! Het grootste zakelijke event van Zeeland opent op 30 november, 1 en 2 december van dit jaar weer de deuren voor deelnemers en bezoekers. We kunnen niet wachten om tijdens Contacta weer ondernemers te mogen ontvangen en spontaan te ontmoeten.

Een beursvloer vol mensen, elkaar ontmoeten, positief naar de toekomst kijken, lachen en een drankje drinken. Het is de mogelijkheid om met andere ondernemers, relaties en potentiële klanten in gesprek te gaan. Contacta gaat van start en de inschrijving voor het evenement is vanaf vandaag geopend.

Contacta is al 34 jaar het #1 zakelijk event van Zeeland met als primair doel hét stimuleren en activeren van de Zeeuwse economie. We brengen ondernemers samen, maken nieuwe verbindingen en laten zien wat voor moois ondernemend Zeeland te bieden heeft. We willen inspireren en bedrijven helpen hun ambities te verwezenlijken. Contacta 2021 zal een bomvol programma vol mooie sprekers en workshops bevatten. Ook wordt de Zeeuwse banenmarkt georganiseerd met partners HR Netwerk Zeeland, het UWV en de Zeeuwse Vacaturebank. 

Deelname aan Contacta is al mogelijk vanaf €89,- per vierkante meter. Wilt u deelnemen of een vrijblijvend voorstel ontvangen waarin wij helpen bij de juiste keuze voor uw bedrijf? Neem dan contact op met erik@lmg.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes