Auto van de week

Opel Mokka 1.7 CDTi Cosmo

2013
131pk (96KW)
Automaat
154665 km
Diesel
SUV

€ 11950,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Contacta beursvloer uitverkocht en eerste keynote sprekers bekend!

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Nog nooit eerder was de Zeeuwse netwerkbeurs zo vroeg uitverkocht als deze editie. Bedrijven die toch nog interesse hebben kunnen zich aanmelden om op de optielijst geplaatst te worden. Zodra er ruimte vrij komt wordt men hierover geïnformeerd.   

Arjen Lubach geboekt als keynote spreker 
Bij het grote publiek is Arjen Lubach bekend als televisiemaker, onder andere door het filmpje 'America First, The Netherlands Second' dat met miljoenen views de hele wereld over ging. Momenteel dagelijks met De Avondshow op NPO1, maar de boodschap is nog steeds hetzelfde gebleven: met een beetje logisch nadenken en veel humor is de wereld een stuk draaglijker.  Met de Nipkowschijf, de Televizierring, de Crimezone Debuutprijs, een nominatie voor de Gouden Strop, als ‘vrijdenker van het jaar’ en ‘liberaal van het jaar’ is Lubach een ware generalist en is het altijd maar weer de vraag wat hij verder nog in petto heeft. 

Arie Boomsma over vitaliteit
In nauwe samenwerking met HZ University of Applied Sciences is er een ochtendprogramma samengesteld waarvoor Arie Boomsma als keynote spreker is vastgelegd. Als eigenaar van 4 sportscholen weet hij ondertussen net zo veel te vertellen over ondernemen, bedrijfsgroei en management als over fitness en vitaliteit. Op zijn eigen kenmerkende wijze vertelt hij over het stellen (en volhouden!) van doelen en het vinden van tijd voor beweging in een druk leven.”.  

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement