Vers van de pers Jubileumbedrijven

Creatief in marketing en communicatie

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wie de Ideeënfabriek van Pieters Media in Groede bezoekt, ervaart het direct: hier krijgt creativiteit alle ruimte. Denkers en doeners werken samen aan slimme marketingcampagnes en pakkende communicatie. Dat dit bedrijf al 60 jaar bestaat, bewijst dat leeftijd er niet toedoet. Het gaat om kennis en ervaring, slagkracht, flexibiliteit en vooral het lef om steeds opnieuw naar de markt te luisteren.

We spreken Floor Pieters. Hij blikt met plezier terug op de afgelopen zestig jaar, maar met nóg meer plezier praat hij over het hier en nu en het team van jonge, creatieve professionals. Het is bijzonder om te horen hoe enthousiast hij is over de mensen waarmee hij samenwerkt. Logisch, van zoveel  jonge mensen om je heen krijg je energie en met hun frisse ideeën blijf je jong van geest. Dat geldt voor Floor en zeker ook voor zijn bedrijf Pieters Media.

Full-service communicatie- en marketingadviesbureau
Wie al wat langer meegaat, weet dat dit bedrijf ooit startte als drukkerij. In 1960 nam de vader van Floor en Gert Pieters deze failliete drukkerij over. In de jaren 70 waren Floor en Gert zo ver om erin te stappen. Hun drukwerk werd eerst vooral lokaal verkocht, maar gaandeweg werd Pieters Grafisch Bedrijf een landelijke speler. Toen in de wereld van de drukkerijen schaalgrootte steeds belangrijker werd, besloot Floor de bakens te verzetten. Creativiteit hadden zij allang in huis, met hun eigen dtp-afdeling. Die creativiteit werd verder uitgebouwd en onder de naam Pieters Media werd koers gezet naar een full-service communicatie- en marketingadviesbureau. “We kunnen onze opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen”, benadrukt Floor.

Business anders aanvliegen
Natuurlijk is hij trots als hij vertelt over de mooie opdrachten die zijn bedrijf heeft gerealiseerd. “Het project Veerhaven in Terneuzen bijvoorbeeld hebben we compleet verzorgd: de campagne, de borden, de brochures. Dat heeft heel goed gewerkt. Ander voorbeeld? Het streekmuseum Het Warenhuis in Axel hebben wij ontdaan van het stoffige imago. En - óók leuk - de enorme compressoren van Hydrauvision hebben wij gerestyled, inclusief reflecterende letters. Zo zijn deze HydrauPacks ook ’s nachts goed zichtbaar.” Floor vertelt dat zijn bureau actief is in vrijwel alle sectoren van het maatschappelijk leven. Hij nodigt ondernemers uit om eens vrijblijvend te komen praten. “Neem contact op als je al jaren hetzelfde doet en de resultaten blijven achter. Waarom? Wij vliegen jouw business anders aan, zoals voor het IT-bedrijf dat allerhande kabels neerlegt. We hebben voor hen een nieuwe website gebouwd, maar pas nádat we een aantal klanten spraken. Denk je dat die het over kabels hebben? Welnee! Het gaat over een solide systeem, geen storingen en directe bereikbaarheid als er vragen zijn.Je begrijpt, van daaruit bouwden we die website. En met succes! Zo werken we voor al onze klanten. We stellen steeds de vraag; wat is de crux om meer business te behalen?”

Interne en externe communicatievraagstukken
Intern of externe communicatievraagstukken worden door de creatieve specialisten van Pieters Media voortvarend opgepakt. Met als gevolg betere resultaten, meer werkplezier en meer efficiency. “We kijken breed naar een probleem. Dat doen wij omdat wij vinden dat onze adviezen het héle bedrijf ten goede moeten komen en door alle medewerkers gemerkt moeten worden.  Om die reden verschilt onze aanpak steeds per bedrijf en per opdracht.”

Meer weten?
www.pietersmedia.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement