Auto van de week

Kia Sportage 1.6 T-GDI DynamicPlusLine trekhaak

2019
177pk (130KW)
Automaat
21374 km
Benzine
SUV

€ 30945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

De bezetting stijgt

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

We missen nog steeds de Belgen en de Duitsers. Zouden die naar Zeeland kunnen komen, dan was het cijfer een 8. Nu blijft het steken op een 7,5. Pasen was een stuk minder druk dan normaal en ook tijdens de meivakantie ontbreken de toeristen uit onze buurlanden. Dat zal waarschijnlijk ook met Hemelvaart en Pinksteren nog zo zijn.

We moeten het dus vooral hebben van binnenlands toerisme. Gelukkig zien we de bezettingscijfers stijgen. Momenteel zijn we de reserveringen uit België en Duitsland actief aan het nabellen. Mochten gasten afzien van hun verblijf, dan kunnen we de accommodatie nu nog opnieuw verhuren aan Nederlandse toeristen. Zo kunnen we ook wat ruimhartiger omgaan met een annulering.

Belgen kunnen sinds kort 48 uur naar Nederland komen, zonder quarantaineplicht. Dat biedt soelaas voor een kort verblijf. Voor eventuele Duitse toeristen worden de grenscontroles alleen maar strenger, nu de Nederlandse besmettingscijfers zoveel hoger zijn dan in Duitsland. Daarmee is de drempel om te komen alleen maar groter worden. Toch lijkt ook voor Duitsers een vergelijkbare 48-uurs regeling in de maak.

Cijfer 7,5
Arjen Brinkman, Eigenaar Villapark en camping De Paardekreek in Kortgene

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement