Vers van de pers Ondernemer van de Week

Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

De lekkerste oliebollen van Zeeland!

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

𝗗𝗲 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗼𝗹𝗶𝗲𝗯𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗲𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝘂𝗶𝘁 𝗧𝗲𝗿𝗻𝗲𝘂𝘇𝗲𝗻!

De familie Hoefnagels van Zeeuwse Gebakkraam Terneuzen werd deze week blij verrast toen er een postauto voor hun kraam stopte. “Dat is op zich al bijzonder dat er post voor ons op het adres van het Stadhuisplein wordt bezorgd”, vertelt Stefan Hoefnagels. Maar wat de postbode bij zich had, kwam als een complete verrassing: een oorkonde met begeleidende brief waarin stond dat wij met onze oliebollen de 1e plaats in Zeeland hebben behaald! Met als eindcijfer een . Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en super trots op!”

De oorkonde is uitgereikt door www.oliebollentestonline.nl. Een groep van 14 vrijwilligers ondersteund door 2 expert die op zoek zijn naar de beste oliebollen van Nederland. Je kunt je als bakker aanmelden voor de oliebollentest, maar dat kan ook door klanten gedaan worden. “Dat laatste was bij ons het geval”, geeft Stefan aan. Onaangekondigd worden in elke provincie bij verschillende verkooppunten oliebollen gekocht. De oliebollen worden onder meer op smaak, kleur, vorm, vullen en vet getest. De test levert per provincie een winnaar op.

De familie Hoefnagels is al 28 jaar een begrip in Terneuzen. Twee generaties lang. “Mijn vader is inmiddels met pensioen maar is hier nog regelmatig te vinden. We zijn begonnen op de Markt, eerst met poffertjes, later in de wintermaanden ook met oliebollen. Inmiddels is het Stadhuis al meer dan 15 jaar ons vaste stekkie. Vanaf eind oktober staan we hier met appelbeignets, appelbollen, krentenbollen, berlinerbollen en oliebollen. Voor veel bedrijven verzorgen we ook Nieuwjaarsschalen voor de Nieuwjaarsreceptie.”

“Ons geheime recept? De liefde voor het vak. We zijn heel trots op onze vaste klanten die dit mogelijk maken. We doen ons best om de titel volgend jaar te behouden.”

Tot eind januari vind je Zeeuwse Gebakkraam op het Stadhuisplein in Terneuzen waar je voor de lekkerste oliebollen van Zeeland terecht kunt!

Bron: Stad Terneuzen

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement