s

DE VIDEO'S VAN DE 5 GENOMINEERDE ZEEUWSE INNOVATIES 2020

Nieuws

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss zijn de genomineerden van 2020 en maken op 4 november 2020 kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Alle genomineerden leggen in een korte video uit wat hun innovatie inhoudt. Vanaf 21 oktober kan jij jouw stem uitbrengen voor publiekprijs.

De video's van de genomineerden


SWYCS uit Middelburg
SWYCS heeft een revolutionair systeem ontwikkeld gebaseerd op IoT (Internet of Things) technologie waardoor gebouwen out-of-the-box slim gemaakt worden.

Hydrauvision uit Schoondijke
Hydrauvision heeft, in samenwerking met het bedrijf Z-Bridge BV, een tweede innovatieve wijze ontwikkeld om van een bewegend schip op zee naar een offshore constructie over te stappen. Het systeem heet Bring to Work (B2W).

Traas Ongediertebestrijding uit ‘s Gravenpolder
Nieuwe wet- en regelgeving maken het buiten bestrijden van ratten niet gemakkelijk. Ook brengt dit veel risico’s voor kinderen en huisdieren met zich mee, met name in stedelijk gebied en in parken. Om die reden heeft Traas het concept rattenhotel ontwikkeld, wat inmiddels ook succesvol is toegepast in de praktijk.

HelloContainer uit Goes
HelloContainer digitaliseert administratieve handelingen die het vergelijken en boeken van containers binnen no time regelt. Van contact met vervoerders tot het opmaken van offertes en het verstrekken van exportdocumenten.

Kobobss uit YersekeMet de PackCheck producten en maatwerkoplossingen van Kobobss wordt het creëren, optimaliseren en borgen van verantwoorde processen in productie en logistiek mogelijk gemaakt.

µ

 

 

Bron: dockwize

Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie