Vers van de pers Ondernemer van de Week

Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Veilig en makkelijk CO2 compenseren met Ecolands

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Slim ondernemen
De vraag naar duurzame diensten en producten neemt sterk toe. Ingegeven door een veranderende vraag van consumenten, leveranciers en overheden. Ook wet- en regelgeving die op grote bedrijven, woningbouwcorporaties en zorginstellingen af komt, speelt een grote rol. Dit maakt dat zij in hun aanbestedings- en vergunningstrajecten nu al de voorkeur geven aan duurzame aanbieders en actief gecompenseerde diensten en producten. Ook bij potentiële nieuwe werknemers weegt aandacht voor duurzaamheid steeds zwaarder mee. 

Ecolands MKB-specialist in CO2-compensatie
CO2-compensatie is een interessante aanvulling, waar uitstoot verminderen en vermijden ontoereikend is. CO2-certificaten (of carbon credits in het Engels) worden uitgegeven door duurzaamheidsprojecten over heel de wereld. Ecolands is MKB-specialist op het gebied van CO2-compensatie. Zij weet precies wat je nodig hebt en wat je moet doen om je CO2-compensatie goed te regelen. Ecolands biedt compensatie op maat, die direct kan worden gekoppeld aan de diensten en producten die je van maand tot maand levert. Op deze manier neem je alleen af wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. 

Ecolands werkt samen met geverifieerde, gecertificeerde en betrouwbare projecten. Zij neemt het ingewikkelde aankoopproces van CO2-certificaten uit handen en zorgt voor betrouwbare, flexibele en zichtbare compensatie. Deze is volledig traceerbaar en in overeenstemming alle wet- en regelgeving. Zo kan ieder bedrijf op een eenvoudige manier en met beperkte middelen aan duurzaamheid winnen, zonder dat dit direct invloed heeft op de dagelijkse bezigheden.

Altijd en overal inzicht in jouw CO2-compensatie
Ecolands verzorgt de compensatie en een gedetailleerde rapportage daarvan. Uiteraard kan deze ook worden gebruikt bij het opstellen van de jaarrekening, zowel die van jouzelf als die van jouw klanten. In jouw Ecolands account kun je op elk gewenst moment een volledig overzicht van jouw compensatie vinden. 

Ook klant worden?
Ecolands kent 5 verschillende manieren voor bedrijven om mee te doen. Een maandelijkse contributie, de uitstoot van medewerkers compenseren, de uitstoot van je bedrijf compenseren, jouw product of dienst inclusief CO2-compensatie aanbieden, of referral partner worden. Benieuwd naar wat deze mogelijkheden verder inhouden? Zelf ontdekken wat binnen jouw bedrijf het beste past? Neem een kijkje op de nieuwe website http://ecommit.io of neem vrijblijvend contact op via support@ecolands.io. We helpen je graag verder!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement