Een bakkie vol verhalenwijzijnzeelandzakelijk

Teamworq: inzicht in uitzenden


INTERVIEW
• Ronnie van Garsel • Uitzendbureau Teamworq • gevestigd in Goes • opgericht in 2007 •

Wisselwerking tussen Teamworq en Autoschadeteam levert win-win-situatie op

GOES. Deze week zijn we op bezoek bij uitzendbureau Teamworq, in de binnenstad van Goes. Aangekomen in de ‘Bocht van Guinea’ valt het oog direct op één van de herkenbare Panda’s uit het wagenpark van Teamworq. Bij binnenkomst worden we vriendelijk welkom geheten. De telefoon blijft rinkelen, terwijl Ronnie van Garsel, één van de drijvende krachten achter Teamworq, een heerlijke bak koffie klaarmaakt. Het wordt al snel duidelijk dat Teamworq een dynamisch uitzendbureau is, waar weinig tijd is om stil te zitten. ,,Het gaat goed hier, we mogen niet klagen”, zegt Van Garsel bescheiden.

,,In het seizoen hebben we zo’n 250 mensen aan het werk.”
• Ronnie van Garsel over Teamworq

In 2007 is het uitzendbureau opgericht, destijds gevestigd bij Seasun in Kapelle, waar nog altijd veel werknemers worden gedetacheerd. Na een omzwerving via Heinkenszand, zit Teamworq nu sinds anderhalf jaar in de binnenstad van Goes. ,,In het seizoen hebben we zo’n 250 mensen aan het werk”, vertelt Van Garsel met enige trots. ,,Die zijn vooral werkzaam in de visverwerking, transport, glastuinbouw, onderhoud, schadeherstel, steigerbouw, isolatie en schildersbranche. Het werkgebied loopt van Zeeuws-Vlaanderen, tot Roosendaal en Rijnmond. Eigenlijk heel Zuidwest Nederland dus.”

,,In de branches waar we actief zijn werken veel buitenlanders. We hebben Poolse medewerkers, Roemenen, Portugezen, maar ook Nederlanders. De buitenlandse medewerkers worden gevestigd in eigen huisvesting in Goes en omstreken”, vervolgt Van Garsel, terwijl hij wijst naar de appartementen achter het kantoor. ,,Teamworq heeft bovendien haar eigen wervingskanalen in Polen en Roemenië. Daar worden nieuwe medewerkers geworven.”

,,We maken gebruik van elkaars diensten, dat levert een mooie wisselwerking op. Een win-win-situatie voor beide partijen.”
• Ronnie van Garsel over de relatie met Autoschadeteam

Wagenpark

Het uitzendbureau heeft zo’n dertig auto’s rondrijden voor haar medewerkers, voornamelijk Panda’s en busjes. ,,Die zijn sinds vier jaar ondergebracht bij Zuidwest Lease.” Van Garsel lacht tevreden: ,,Dat is echt ideaal, hadden we veel eerder moeten doen.”

,,Gezien ons wagenpark en de wisselende formatie van bestuurders wordt er wel eens schade gereden. Sinds de oprichting van Teamworq zijn we dan ook al kind aan huis bij Autoschadeteam. Tot volle tevredenheid mag ik wel zeggen, want ze leveren een prima service. Als er een keer een spoed bij is, dan is dat ook geen probleem”, knikt Van Garsel tevreden.

,,Het leuke is dat wij niet alleen klant bij hun zijn, maar zij ook bij ons”, vertelt Van Garsel over de relatie met Autoschadeteam. ,,Bij Autoschadeteam Baarends in Goes en De Muynck in Borssele werkt personeel via ons. We maken gebruik van elkaars diensten, dat levert een mooie wisselwerking op. Een win-win-situatie voor beide partijen.”

tekst: Menno Kole

Teamworq
Ronnie van Garsel (links) verwelkomt Menno Kole voor het kantoor van Teamworq.
Tags

Related Articles

Geef een reactie