Elopak bouwt een megamagazijn op het terrein van Rijnberg Transport

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Op het terrein van transportbedrijf A.C. Rijnberg aan de Nijverheidstraat in Terneuzen verrijst vanaf volgende maand een 25 meter hoog magazijn voor verpakkingenproducent Elopak.

In het nieuwe volautomatische hoogbouwmagazijn, dat High-Bay Warehouse gaat heten, kunnen grote hoeveelheden verpakkingen worden opgeslagen door het gebruik van hoge stellingen. Het mag met een lengte van 110 meter lange, breedte van 52 meter brede en hoogte van 25 meter gerust een megamagazijn worden genoemd. Het gebouw wordt medio 2022 opgeleverd.

Elopak heeft behoefte aan efficiëntere, kwalitatief betere opslagcapaciteit. Straks kan het bedrijf 480 miljoen verpakkingen opslaan. Opslag gebeurt nu nog op verschillende locaties. Met de komst van het hoogbouwmagazijn wordt straks alles op één plek opgeslagen. Elopak produceert al meer dan 50 jaar kartonnen drankverpakkingen in Terneuzen en biedt werkgelegenheid aan meer dan 500 medewerkers. Rijnberg Transport is al jaren de vaste logistieke partner van Elopak. Het terrein is al bouwrijp gemaakt.  De eerste paal wordt op 9 september geslagen.

Bron: https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/elopak-bouwt-een-megamagazijn-op-het-terrein-van-rijnberg-transport~a484ce81c/
Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement