Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019

Commercials by the Sea

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Commercials by the Sea

18 juni 2018 @ 19:00 - 23:55

€25

Op maandag 18 juni 2018 vindt de 7e editie van Commercials by the Sea, hét netwerkevent van Zeeland, plaats in de DaVinci Cinema te Goes. Bij het evenement ‘Commercials by the Sea’ komen de meest creatieve, humoristische en effectieve reclamefilms ter wereld voorbij. Twee topsprekers geven hun visie over hoe je uit de vele beschikbare data de juiste informatie kunt halen en hoe je dat kunt vertalen naar (creatieve) concepten. Marc Volleman, van de Twaalfde Man zal de gehele avond presenteren. Na afloop zal DJ NinetyTwo zorgen voor muziek en is er gelegenheid om informeel te netwerken tijdens de borrel.

‘Van Data naar Creatie’

Het thema van deze avond is ‘Van data naar creatie’. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de strategie van creatie als waardevolle content. De vraag die hierbij centraal staat is “Hoe kan creativiteit op een effectieve manier worden verbonden met de voortrazende ontwikkelingen in de technologie?’ Inspiratiebron voor dit evenement blijft het jaarlijks terugkerende (reclame)festival Cannes Lions waar al het creatieve werk voor wat betreft film, print, outdoor, cyber en radio wordt getoond en beloond met een gouden leeuw. Het Zeeuwse event kenmerkt zich door een business-to-business uitstraling, met humor (een knipoog) en een gezellige netwerkborrel na afloop.

Twee topsprekers komen naar Zeeland

Twee topsprekers komen naar Zeeland De commercials worden afgewisseld met twee boeiende prestentaties van twee aansprekende gastsprekers die hun visie geven over hoe u uit de vele beschikbare data de juiste informatie kunt halen en hoe u dat kunt vertalen naar (creatieve) concepten. De eerste spreekster is niemand minder dan Carlijn Postma, Content Marketing Vrouw van het jaar 2017. Ze zal haar visie geven op hoe u in wereld met een overload aan content toch nog publiek kunt vinden, betrekken en overtuigen. Ze is ondernemer en eigenaar van The Post, een full service bureau voor contentmarketing. Daarnaast schreef ze drie boeken: ‘Zakelijk twitteren voor beginners’ (2010), ’Ik.nl’ (2011) en ‘Contentmarketing in 60 minuten’ (2014) en werkt aan haar vierde boek over haar methodiek ‘mediadenken’, een model voor contentmarketing. De tweede spreker op deze avond is Jeroen Veldkamp, eigenaar van het Full-Service videoproductiebedrijf Veldkamp Produkties. Hij weet als geen ander hoe (online) video inzet om met indrukkwekkende content doeltreffende campagnes te maken. Veldkamp Produkties bedenkt en maakt al sinds 1995 in opdracht van overheden en bedrijfsleven indrukwekkende en doeltreffende videoproducties en adviseert, bedenkt en begeleidt toonaangevende organisaties in online videomarketing. Met hun werk hebben ze al diverse prijzen en awards gewonnen. Zo is Veldkamp Produkties Bronze World Medal winnaar bij New York Festivals World’s Best TV & Films met de corporate moodfilm ‘We bring high-tech to life‘ voor Sioux in de categorie ‘Society & Social issues’ en hebben ze in 2017 de Gouden Reiger voor de beste audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland gewonnen.

Programma en tickets

Het programma start om 19.00 uur en de netwerkborrel start om 22.00 uur. Het gehele programma is terug te vinden op de website www.commercialsbythesea.nl. Tickets á € 25,- euro (excl. btw) zijn ook te koop via de website. Studenten kunnen een ticket kopen voor € 15,00 (excl. btw).

CommunicatieNet Zeeland

Commercials by the Sea 2018 is een activiteit van CommunicatieNet Zeeland: een platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van Zeeuwse communicatiespecialisten en opdrachtgevers. Leden zijn actief op het gebied van strategie, advies, design, tekst,beeld, marketing, multimedia, print, internet, fotografie en uitgeverij. Ieder jaar organiseert CommunicatieNet Zeeland evenementen onder andere om met elkaar over het vak communicatie te praten en te discussiëren.

Sponsors

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors. Hoofdsponsor van Commercials by the Sea 2018 is Roompot Vakanties.

Gegevens

Datum:
18 juni 2018
Tijd:
19:00 - 23:55
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.commercialsbythesea.nl

Organisator

ComNetZ
Website:
www.comnetz.nl

Locatie

Da Vinci Cinema Goes
Da Vinciplein 2
Goes, Zeeland 4462 GX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0113-223233
Website:
www.davincicinema.nl
Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<