Contacta.nl 2020

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contacta.nl 2020

3 november - 5 november

Gratis

De regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen kenmerkt zich door waterwegen, logistieke knooppunten, landsgrenzen, industrie en uitgestrekte gebieden. Dit biedt volop kansen en ruimte voor import en export, energietransitie, bedrijfsontwikkeling en innovatie.

Ondernemingen, organisaties en overheden samenbrengen

Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden industriële gebieden en bedrijventerreinen is voor velen Contacta.nl de manier om zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent in november zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten.

Event én platform

Contacta.nl is een netwerkevent en zakelijk platform. Het platform bestaat uit een glossy magazine, online nieuwsvoorziening met 40.000 abonnees en diverse social media. Het netwerkevent kenmerkt zich door beleving. Het gaat verder dan een traditionele beurs en is altijd op zoek naar vernieuwing, inspirerende sprekers en nieuwe ervaringen. Samen met deelnemers wordt een omgeving gecreëerd waarin zakendoen, ontmoeten en beleven hand in hand gaan.

Bekijk hier de opties voor deelname.

De drijvende kracht achter Contacta.nl is LMG Strategie+creatie.

Gegevens

Begin:
3 november
Einde:
5 november
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.contacta.nl

Organisator

LMG
Telefoon:
0113-850899
E-mail:
info@lmg.nl
Website:
www.lmg.nl

Locatie

Zeelandhallen Goes
Da Vinciplein 1
Goes, Zeeland 4462 GX Nederland
+ Google Maps
Website:
www.zeelandhallen.nl