Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019

Ondernemersdag in Vlissingen voor starters, zzp’ers en small business ondernemers

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ondernemersdag in Vlissingen voor starters, zzp’ers en small business ondernemers

12 december 2018 @ 18:00 - 21:30

Ga goed voorbereid het nieuwe jaar in door naar de Ondernemersdag in Vlissingen te komen. Op woensdag 12 december organiseert Zeeland Business een gratis ondernemersdag in Dockwize te Vlissingen. Deze avond is speciaal bedoeld voor starters, zzp’ers en small business ondernemers. Op het initiatief van de Rabobank, Interpolis en Dockwize worden de ondernemers tijdens deze avond verder op weg geholpen. Zoals gebruikelijk bevat ook deze avond veel informatie en kennis over het ondernemerschap.

Het programma
Gedurende de hele avond is er op de startersmarkt een diverse groep aan kennispartners aanwezig, waaraan de bezoekers alle vragen kunnen stellen die zij hebben. Tussendoor volgen de ondernemers diverse seminars en workshops over bijvoorbeeld financiën, verzekeren of belastingen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om zichzelf op te geven voor het voorprogramma waarin Het Imago Spel, verzorgd door Home of Power, gespeeld wordt. Tijdens dit spel krijgen ze diverse tips over hoe zij zichzelf zo goed mogelijk kunnen presenteren en hebben ze de mogelijkheid om met andere ondernemers te netwerken. Ook kunnen de bezoekers zich aanmelden voor de toets je haalbaarheid sessies, waarin ze feedback van diverse experts krijgen. Kortom, de ondernemersdag bevat een rijk gevuld programma voor starters, zzp’ers en small business ondernemers.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via https://www.zeelandbusiness.nl/walcheren2018/. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Gegevens

Datum:
12 december 2018
Tijd:
18:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.zeelandbusiness.nl/walcheren2018/

Organisator

Dockwize
Telefoon:
06-44114121
E-mail:
info@dockwize.nl
Website:
www.dockwize.nl

Locatie

Dock
Edisonweg 41
Vlissingen, Zeeland 4382 NV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-44114121
Website:
www.dockwize.nl
Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<