Prinsjesdag verbindt ondernemers in Terneuzen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Prinsjesdag verbindt ondernemers in Terneuzen

18 september 2018 @ 17:00

TZW

TERNEUZEN – De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek. Op die dag spreekt Koning Willem-Alexander de troonrede uit. Daarin geeft de regering aan wat het regeringsbeleid zal zijn voor het komende jaar. Traditiegetrouw komen op deze dag ook de ondernemers uit Terneuzen samen. Zij maken hun wensen kenbaar aan het gemeentebestuur en gebruiken de bijeenkomst om de onderlinge banden te versterken.

Ondernemersvereniging TZW verbindt bedrijven die actief zijn in de Mr. F.J. Haarmanweg, Handelspoort-Zuid, Driewegen, Koegorspolder, Axelse Dam, Claushof en Willem Alexanderlaan. Jaarlijks organiseert deze ondernemersclub een bijeenkomst waaraan ruim driehonderd ondernemers deelnemen.

Verbinden met Vlaanderen
Het thema van het evenement op dinsdag 18 september a.s. is ‘Verbinden met Vlaanderen’. Met Bert Kruismans heeft TZW een geweldige spreker, die op geheel eigen wijze zijn licht laat schijnen op Vlaanderen en ‘d’Ollanders’ aan de andere kant van de grens. Kruismans is een Vlaamse stand-upcomedian en multi-talent. Hij heeft onder andere de titels ‘België voor beginnelingen’ en ‘De Blote Belg’ op zijn naam staan. In het laatste boek, dat verscheen in 2017, probeert hij met cijfermateriaal het complexe land België uit te leggen.

Ondernemerswensen
Voorgaande jaren was een vast onderdeel de overhandiging van een wensenkoffertje door TZW-voorzitter Jeroen de Feijter aan burgemeester Jan Lonink. Hierin zaten de wensen van ondernemend Terneuzen voor het komende jaar. Dit jaar nemen in plaats hiervan de burgemeester van Terneuzen Jan Lonink, directievoorzitter Johan de Winter van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en TZW-voorzitter Jeroen de Feijter plaats aan ‘toog van een Vlaams café’. Gelegenheids-barman Maikel Harte zal met hen in gesprek gaan over actuele onderwerpen in en om Terneuzen.

Vlaamse café
Zoals ieder jaar is één van de garagehouders van Handelspoort de gastheer van het evenement. Dit jaar is dit Automobielbedrijf Moret B.V. Deze locatie wordt omgebouwd tot een gezellig Vlaams café.
De ambiance zal tijdens deze editie van Prinsjesdag dus ronduit ‘plezant’ zijn. Ook het buffet heeft een Vlaams tintje, evenals het voorafgaande VIP-arrangement, een Vlaamse bierproeverij voor de belangrijkste sponsoren doorBrouwerij The Musketeers uit het Vlaamse Sint-Gillis-Waas. Kaarten zijn verkrijgbaar tot en met vrijdag 14 september a.s. via www.tzw.nl. De organisatie hanteert een maximum van 325 kaarten.

Gegevens

Datum:
18 september 2018
Tijd:
17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.tzw.nl/evenementen/prinsjesdagevenement2018/

Organisator

TZW
Website:
https://www.tzw.nl

Locatie

Automobielbedrijf Moret B.V.
Handelspoort 6
Terneuzen, 4538 BN
+ Google Maps