Training Timemanagement ‘Ruimte in je hoofd’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training Timemanagement ‘Ruimte in je hoofd’

28 november 2018 @ 09:30 - 16:30

€285
Level Up

De trainer is Bianca Noomen-Holstijn. Als coach en trainer helpt zij mensen en organisaties op weg door zich samen met hen te richten op de wensen voor verandering. Bianca heeft een prikkelende trainings- en coachingsstijl, waarbij zij goed kijkt, luistert en doorvraagt. Haar manier van werken onderscheid zich door haar directheid, eerlijkheid en openheid ten opzichte van mensen en de vragen waarmee ze bij haar komen. Hiermee daagt zij hen uit en stimuleert zij hen om hetzelfde te doen. Hierdoor ontstaat al snel een als vanzelf een open sfeer en communicatie waarin zij zich focust op alle aanwezige capaciteiten en kwaliteiten en de (soms) kleine stappen die gezet kunnen worden om in beweging te komen richting het gewenste resultaat.

Timemanagement

Timemanagement is niet alleen naar de klok kijken. Tijdens de training staat “ruimte in je hoofd” centraal. Door inzicht en bewustwording gaan we meer rust en overzicht creëren. U leert wat uw verlies van tijd te maken heeft met uw karaktereigenschappen en persoonlijke valkuilen. Door weer orde te scheppen en overzicht te creëren wordt u pro-actief en krijgt u de stuurknuppel weer zelf in de hand.

Ruimte in je hoofd

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de training Timemanagement “Ruimte in je hoofd”. De training vindt plaats op 28 november 2018. De training is van 09.30 – 16.30 uur.
Locatie: Janse & Janse, Zusterstraat 9, 4461 JA Goes

Prijs is inclusief:

– Compleet verzorgd
– Extra ondersteuning na afloop
– Digitale hand-out
– Certificaat van deelname
– Lunch

Gegevens

Datum:
28 november 2018
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€285
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://www.l-up.nl/product/training-timemanagement-ruimte-hoofd/

Organisator

Janse & Janse
Telefoon:
0113-715410
E-mail:
info@janse-janse.nl
Website:
www.janse-janse.nl

Locatie

Janse & Janse
Zusterstraat 9
Goes, Zeeland 4461 JA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0113-715410
Website:
info@janse-janse.nl