Evenementen

Business Etiquette met high tea    

.
Nationale Secretaressedag 2015

Op donderdag 16 april is het Nationale Secretaressedag. Secretaresse by the Sea organiseert een leerzaam en vullend middagprogramma voor onder meer secretaresses, managementassistentes, office managers en PA’s.  De locatie is dit jaar Restaurant De Nieuwe Stadsschuur in Goes. 

Professionele workshop

Magda Berman
Magda Berman

Jaarlijks wordt de 3e donderdag in april uitgeroepen tot Nationale Secretaressedag. Hét moment waarop leidinggevenden hun secretaresses en assistentes in het zonnetje zetten. Secretaresse by the Sea zorgt niet alleen voor een ontspannende dag maar garandeert ook dat medewerkers met nieuwe kennis en een breder netwerk terugkeren op kantoor. Het programma bestaat uit onder andere een workshop Business Etiquette van Magda Berman. Magda Berman is van huis uit journalist en richt zich al meer dan 25 jaar op omgangsvormen. Ze heeft inmiddels 9 boeken geschreven over etiquette en geeft regelmatig trainingen en workshops. Naast de workshop Business Etiquette zullen de deelnemers zelf een high tea bereiden. Tot slot is er voldoende ruimte voor napraten, netwerken en een welverdiend drankje. Alle deelnemers gaan met een goed gevulde goodie bag weer naar huis.

Samenwerking

Secretaresse by the Sea is een samenwerking tussen Viavox uit Middelburg en Janse&Janse uit Goes. Met deze samenwerking bundelen beide ondernemingen hun krachten en netwerken om binnen Zeeland één initiatief te ontwikkelen dat structureel ondersteuning levert voor de persoonlijke ontwikkeling van zowel vrouwelijke als mannelijke ondersteunende functies. Viavox levert al vele jaren secretariële ondersteuning aan bedrijven terwijl Janse&Janse organisaties adviseert over hun strategie, imago en klantgericht werken en tevens naam maakt met het organiseren van klantevents.

Meer informatie en inschrijven

Het volledige programma is terug te vinden op de website www.secretaressebythesea.nl. U kunt zich inschrijven via de website of telefonisch via 0118-630180.

Secretaresse by the Sea ziet er naar uit u te ontmoeten op donderdag 16 april 2015!

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close