Evenementen

BusinessBoost on Tour: 18 april

De zakelijke omgeving verandert razendsnel. 3D-printing, Internet of Things, massale toegang tot innovatieve technieken… Voor de ondernemer van nu is stilstand achteruitgang. Maak jij voldoende tijd vrij om te werken aan de toekomst van jouw bedrijf?

Stap even uit de waan van de dag en kom naar de sessie van BusinessBoost on Tour op 18 april in Koudekerke. In één middag werk je actief aan de toekomst van jouw bedrijf. Je neemt jouw strategie onder de loep tijdens een Masterclass van Patrick van der Pijl. Je spart met ondernemers uit de regio en krijgt een frisse blik op je bedrijf. “Waar wil ik over een jaar staan? Waarom komen klanten eigenlijk naar mij toe? Hoe onderscheid ik mij van concurrenten?” Je gaat naar huis met antwoorden.

Patrick van der Pijl is CEO van strategiebureau Business Models Inc. en auteur van de wereldwijde bestseller Business Model Generatie. Naast de top van bedrijven als Microsoft, ING en Toyota adviseert hij ondernemers en Startups bij het innoveren van hun business model.

Het programma dinsdag 18 april:
• 15:30    Ontvangst
• 16:00    Welkomswoord & start Masterclass ‘Business Model Canvas’ door Patrick van der Pijl.
• 18:00    Netwerkborrel
• 19:00    Einde bijeenkomst

Locatie:
Huys ter Schelde
Vlissingsestraat 38-40
4371 RE Koudekerke

Aanmelden

 

BusinessBoost is een initiatief van ING en MKB-Nederland. Meer informatie op www.businessboost.nl

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie