Evenementen

Congres “Onderweg naar Huis” met Scarlett Kwekkeboom

Samen werken = meer bereiken

TOP-Z nodigt u graag uit voor een inspirerende bijeenkomst op donderdag 28 mei 2015 bij SMZ Training en Support in Middelburg. Spreker deze avond is Scarlett Kwekkeboom-Janse van Janse & Janse. Scarlett Kwekkeboom-Janse is in 2001 gekozen tot zakenvrouw van het jaar. Scarlett is een veelgevraagde spreker op congressen, scholen en evenementen. Op een open en inspirerende wijze vertelt ze over het ondernemerschap. Ze is zeer bedreven in het managen van teams en weet haar ervaring en kennis goed over te brengen. Ze weet hoe het voelt als leidinggevende en ze weet als geen ander hoe eenzaam het soms is om er alleen voor te staan. Ze weet hoe dieptepunten voelen maar ze heeft ook succes aan den lijve ondervonden. Eind 2007 heeft Scarlett haar bedrijven verkocht en ze richt zich nu onder meer op het inspireren en coachen van ondernemers en managers in de verschillen aspecten van hun organisatie Janse & Janse.

Janse & Janse

Janse & Janse ontplooit activiteiten om organisaties, opleiders en managers het beste uit zichzelf te laten halen. Organisaties nog beter laten presteren door ze duidelijke keuzes te laten maken en kansen te benutten. Janse & Janse ondersteunt, inspireert, provoceert en coacht uw organisatie en opleiders binnen TOP Z naar de “next level”.

Ambities en kansen

Welke ambities heeft u als opleider? Welke kansen liggen er in de markt? Hoe speelt TOP Z in op de behoefte van de opleider en uiteindelijk uw klant? Kortom weet u waar u naar toe wilt en hoe wilt u dat in samenwerking met TOP Z bereiken? Met een goede strategie kunt u een onderscheidende positie innemen binnen Zeeland. Janse & Janse helpt TOP Z om toekomstgericht te (blijven) denken en keuzes te maken.

Scarlett Kwekkeboom-Janse

ScarlettOprichter en directeur van Janse & Janse. Energiek, gedreven en enthousiasmerend zijn haar belangrijkste karaktereigenschappen. Maar ze is ook eigengereid en gaat duidelijk voorop in de koers die ze wilt varen. Haar netwerk en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor Janse & Janse. Ze is door haar inzet en enorme ervaring in staat om ieder team naar een hoger level te coachen en te zorgen dat organisaties hun grenzen verleggen. Haar ondernemerschap zorgt dat Janse&Janse iedere keer weer opnieuw in staat is succesvol nieuwe concepten in de markt te zetten voor zichzelf maar ook voor anderen. Naast het werk combineert ze het liefst haar grote passie voor reizen met fotografie.

Programma

Vanaf 17:30 uur • Ontvangst met soep en broodjes
18:00 -20:00 uur • Presentatie Scarlett Kwekkeboom-Janse van Janse & Janse
20:00- 20.30 uur •  Netwerken/ afsluiting met een drankje

Aanmelden

Voor deze boeiende avond kun je je aanmelden tot uiterlijk 14 mei 2015 door middel van een mailtje naar info@top-z.nl.

Kosten en parkeren

Voor leden van het TOP-Z , P&O en HRM manager en Introducés is deze bijeenkomst gratis. Wanneer je je hebt aangemeld voor deze avond rekenen wij op je komst. Bij afwezigheid kunnen we kosten in rekening brengen.
Betaald parkeren in de parkeergarages onder het Stadskantoor (Kanaalweg) en onder de rechtbank (Kousteensedijk. Achter het station is het mogelijk om gratis te parkeren. Onder de rechtbank is het best bereikbaar en dichtbij SMZ Training en Support.

Over TOP-Z

TOP-Z is de vereniging voor het behartigen van de belangen van particuliere aanbieders van opleidingen in Zeeland. Door deze samenwerking is TOP-Z het aanspreekpunt voor u wanneer u op zoek bent naar een waardevolle en gerichte opleiding of training voor u of uw medewerkers. U kunt er door de gestelde eisen en de verregaande samenwerking van haar leden van op aan dat de bij TOP-Z aangesloten aanbieders, kwalitatieve trainingen en opleidingen aanbieden.

Namens het bestuur van TOP-Z
Marjolein, Jaap, Jan & Jacqueline

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie