EvenementenNetwerken

Contacta.nl voor bedrijven die het verschil maken

Op 7,8 en 9 november maken bedrijven uit Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen het verschil tijdens Contacta.nl 2017. Met ruim 350 standhouders en 25.000 bezoekers is het dé jaarlijkse zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Maakt jouw bedrijf het verschil? Presenteer dan nu nog jouw bedrijf op de beursvloer.

Contacta.nl geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om te netwerken met maar liefst 350 standhouders en 25.000 bezoekers. Kennispartners als DRV Accountants & Adviseurs, Rabobank en LMG strategie+creatie, zullen je inzicht geven om nog efficiënter zaken te doen. Bekende sprekers, zoals Anna Nooshin en Maarten van der Weijden, geven het voorbeeld hoe zij het verschil te maken.

Jouw bedrijf kan nu ook het voorbeeld geven. Op de beursvloer zijn er nog een aantal prominente locaties beschikbaar voor deelname. Grijp dus nu de kans om jouw bedrijf te presenteren tijdens Contacta.nl 2017.

Contact
Voor meer informatie of een voorstel op maat, kun je telefonisch contact opnemen met Erik via 06 200 62 231 of mail naar erik@lmg.nl

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie