EvenementenNetwerken

ContactaNL 2016: ‘Samen Groeien’

.
Van 8 t/m 10 november wordt de 30e eidtie van ContactaNL gehouden in de Zeelandhallen te Goes. De jubileumeditie heeft als thema ‘Samen Groeien’. Hoe kunnen gebieden als Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen zodanig op elkaar aansluiten dat ze samen verder groeien? Nu de economische crisis voorbij is, is het voor een kansrijke provincie als Zeeland belangrijk om samen te werken.

Zeeland ontwikkelt zich tot een goed bereikbare provincie. Naast mijlpalen als de (infrastructurele) ontwikkeling van de Sluiskiltunnel, de verbreding van de Tractaatweg, de nieuwe Zeesluis in Terneuzen en de Marinierskazerne in Vlissingen heeft Zeeland nog veel te bieden.
Om relaties met je klanten te onderhouden, is het belangrijk om de verbondenheid met bedrijven en organisaties in stand te houden. Met elkaar in contact blijven, elkaar inspireren, kennis delen en elkaar ondersteunen. ‘Samen Groeien’ we naar een succesvolle editie van Contacta.nl 2016.

Verzeker je van deelname aan de feestelijke jubileumeditie
ContactaOverDe 30e editie van Contacta.nl belooft een mooie editie te worden met drie goed gevulde beurshallen. Veel bedrijven zijn nu al verzekerd van deelname! Wil je zeker zijn van standruimte tijdens deze jubileumeditie van Contacta.nl? Neem telefonisch contact op met Erik Voerman via 06-20062231, stuur een aanvraag naar erik@lmg.nl of schrijf je direct in.
Met 25.000 bezoekers op 15.000 vierkante meter, zien we jouw bedrijf graag als exposant tijdens deze drie dagen! We brengen je eventueel ook graag in contact met één van de pleincoördinatoren.

Lunchen met BZW Zeeland tijdens Contacta
ContactaLunchBZW Zeeland
houdt zijn maandelijkse ledenvergadering voor het eerst tijdens Contacta. Tijdens de bijeenkomst op 10 november staat innovatie in Zeeland centraal. Vier leden van BZW Zeeland zullen vertellen over hun succesvolle innovaties. Het gaat hier om de bedrijven Lumileds, Traas Ongediertebestrijding, Bever Innovations en Kelvion. Voor directeuren/eigenaren van Zeeuwse bedrijven hebben wij een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar. Mocht je interesse hebben, wil je dan contact opnemen met Carlien Willemsen.
Lees verder >

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close