Evenementen

De Zeeuws-Vlaamse familie in bedrijf

Het Mauritshof in IJzendijke nodigt u graag uit voor een Interactieve Inspiratie Avond over de ‘Zeeuws-Vlaamse familie in bedrijf’ op donderdag 26 november.

Bijna 80% van het MKB in Zeeuws – Vlaanderen bestaan uit familiebedrijven. Zij zijn een belangrijke schakel in de Zeeuws – Vlaamse economie. Maar wat is het verhaal erachter?

Danny Hollestelle
Tijdens deze exclusieve avond hebben wij ambitieuze Zeeuwse ondernemers aan het woord met o.a. zakenvrouw van het jaar Danny Hollestelle, een Zeeuwse onderneemster die aan het roer staat van familiebedrijf Koninklijke Hollestelle. Daarnaast hebben wij ondernemers uit heel Zeeuws – Vlaanderen bereid gevonden om boeiende verhalen te vertellen zoals: Robert Jan Calon, die onlangs poeliersbedrijf Zeevla in IJzendijke heeft overgenomen, Rudy van Waterschoot die reeds 5 jaar eigenaar is van Pieters Keukens in Heikant en Jan Lievens die Lievens Communicatie in Middelburg verkocht via een management buy-out. Stefan Krijnen van WEA accountants neemt u mee in een boeiend vraaggesprek met deze gasten.

Programma
19:30 uur: Ontvangst met koffie
20.00 uur: Welkomstwoord door dagvoorzitter Marc Volleman van De Twaalfde Man Marketing & Communicatie
20:10 uur: Presentatie Danny Hollestelle, directeur Koninklijke Hollestelle Groep uit Goes
20:50 uur: Stefan Krijnen Van WEA accountants neemt u mee in een interactief gesprek met aan tafel Danny Hollestelle, Robert Jan Calon, Rudy van Waterschoot en Jan Lievens
21:15 uur: Afsluiting met aansluitend een netwerkborrel

Petit Paris
Voor deze inspirerende avond vraagt de organisatie een kleine bijdrage van € 10,- (inclusief koffie bij ontvangst) waarvan zij € 5,- doneren aan de film ‘Petit Paris’ een grote landelijke speelfilm met Zeeuws-Vlaanderen als decor. Voor meer info kijk op Petitparisfilm.com.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via: info@mauritshof.eu onder vermelding van uw naam en het bedrijf dat u vertegenwoordigt. U kunt het bedrag van € 10,= over maken op IBAN NL33RABO0159497531 (bic code RABONL2U) t.n.v. Mauritshof onder vermelding van ‘ Zeeuws-Vlaamse familie in bedrijf ‘. Opgeven kan tot uiterlijk dinsdag 24 november.

Namens het Mauritshofteam graag tot ziens op 26 november! 

Het Mauritshof
Mauritsweg 5
4515 LA IJzendijke
Tel: +31(0) 117 306666
info@mauritshof.eu

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close