EvenementenInspiratiesessiesKennisoverdracht

Eerste Coach Meet Coach event

Aanbod Zeeuwse trainers en coaches weinig zichtbaar in Zeeland

Uit onderzoek uitgevoerd door Zeeland Business Academy en Stichting Zigzag blijkt dat het grootste deel van Zeeuwse trainers, coaches en opleiders niet of nauwelijks samenwerkt met andere aanbieders, maar dat het merendeel juist graag wel deze samenwerking op wil zoeken. Daarom organiseert Zeeland Business op donderdag 29 november het eerste Coach Meet Coach event voor Zeeuwse trainers, opleiders en coaches. Het event heeft als doelstelling om ervaringen te delen, kennis op te doen en het Zeeuwse aanbod van trainingen en opleidingen te clusteren en te versterken.

Onderzoek
Het eerder gehouden onderzoek onder Zeeuwse aanbieders van trainingen, opleidingen en coachingstrajecten werden vragen gesteld over zichtbaarheid, bekendheid, verkrijgen van opdrachten, samenwerking en het clusteren van het aanbod. Uit het onderzoek komt naar voren dat veel respondenten het idee hebben dat veel opdrachten aan grote landelijke partijen of organisaties buiten Zeeland worden vergeven. Als een van de redenen kwam naar voren dat onbekendheid van het Zeeuwse aanbod hieraan ten grondslag ligt. Het idee dat de grotere partijen buiten Zeeland meer aan marketing doen en over een groot marketingbudget beschikt, werd als hoofdreden aangegeven. Tot slot vinden de trainers, opleiders en coaches dat de zichtbaarheid van coach- en trainingsbureaus in Zeeland niet goed is; er is weinig tot geen centraal overzicht van al het aanbod van trainingen en cursussen in Zeeland. Dat verklaart waarschijnlijk ook dat ze lastiger te vinden zijn in Zeeland.

Coach meet coach event
Tijd voor verandering dus. Daarom slaan Zeeland Business Academy en Stichting ZIGZAG de handen ineen door het organiseren van het Coach Meet Coach event. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende thema’s behandeld en twee masterclasses aangeboden. De masterclass ‘Online marketing en zichtbaarheid’ is gericht op het creëren van een goede, professionele online marketing en communicatie. Tijdens de tweede masterclass, ‘Klanten vinden en binden’, worden persoonlijkheid en imago aan elkaar verbonden.

Deelname aan dit evenement kost € 49,95,– p.p. (excl. Btw), inclusief hapjes, drankjes en deelname aan 1 masterclass. Aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/CMC

Locatie
Dockwize, ontvangst in PZEM zaal Edisonweg 41 B
4382 NV Vlissingen

Tags

Related Articles

Geef een reactie