Evenementen

Eerste Powerwuuf Event in Zeeland

Van de ondernemers in Zeeland is ongeveer 40% vrouw. Ruim de helft daarvan ondervindt belemmeringen om te groeien. Creatief Succes organiseert in samenwerking met Bas Mulder Events op dinsdag 24 november vanaf 09:00 uur het Powerwuuf Event. Het event richt zich op vrouwelijke ondernemers en vindt plaats in El Toro te Goes.

Eerste Powerwuuf Event
Het Powerwuuf event bestaat uit diverse workshops, een netwerklunch en inspirerende sprekers. De organisatie heeft voor deze eerste editie bekende namen uit de sector gevraagd om hun verhaal en kennis te delen.
Het event start om 09:00 uur in El Toro te Goes en eindigt om 16:15 uur met een netwerkborrel. In de ochtend geven Pernette van der Werf en Elly Hilgers een inspirerende lezing.

Workshops
Na de netwerklunch verzorgen Claudia Bouwens, Christina Elenbaas, Lara Ploeg en Yvonne Braamse een korte inhoudelijke workshop. In de middag verzorgen Danny Hollestelle (zakenvrouw van het jaar 2015) en Scarlett Kwekkeboom-Janse (zakenvrouw van het jaar 2001) een krachtige ‘battle’ in de ring met meer kennis over ondernemerschap.
Gerdien Janse zorgt tijdens het Powerwuuf event voor de nodige ontspanning door het verzorgen van een lachsessie.
Tussen de presentaties door is er gelegenheid het Powerplein te bezoeken waar diverse ondernemers hun bedrijf zullen presenteren. Tien gekozen kandidates zullen tijdens het event in de Pitch Battle strijden om de Powerwuuf Award.

Vrouwelijk ondernemerschap
Als organisatie stimuleert Creatief Succes persoonlijke ontwikkeling bij voornamelijk vrouwen om hun bedrijf te laten groeien. Vrouwelijke ondernemers doen het goed op het gebied van marketing, communicatie en identiteit. Maar hoe groei je nu in het vrouwelijk leiderschap en competitief ondernemen?
Vaak neem je als ondernemer beslissingen op basis van weinig informatie, terwijl je niet kan overzien wat de consequenties van je keuzes zijn. Voor de winst van je bedrijf ben je afhankelijk van anderen. Je loopt altijd risico’s met je bedrijf. Je hebt lef nodig om jezelf duidelijk te profileren. Wil je opvallen, dan is het nodig dat je durft. Durf jij je op een originele gewaagde manier te presenteren? Als het er op aankomt maak je dan een eigen standpunt en zet je dit door? Ga je de competitie aan in de markt en hoe doe je dat vanuit je eigen kracht? Hoe toon jij jouw leiderschap?

Programma en tickets
Het event biedt vrouwelijke ondernemers kennis, nieuwe skills om risico’s te durven nemen en uitdagingen aan te gaan vanuit je eigen identiteit als vrouwelijke leider.

Voor meer informatie of het bestellen van tickets kunnen belangstellenden terecht op www.powerwuuf.nl.

PowerwuufEvent

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close