Evenementen

Food in de Delta 2015 in Arion Vlissingen


VanBeverenDe tweede editie van het congres Food in de Delta vindt dit jaar plaats in hotel Arion te Vlissingen. Het congres gaat op donderdag 29 januari om 8:00 uur van start met het Zeeuwse ontbijt, en eindigt om 16:15 uur met een netwerkborrel door Stichting Lekker Regionaal Product. Gedeputeerde van de Provincie Zeeland, Kees van Beveren, is gastheer tijdens het ontbijt en zal het congres openen.

Kennis en innovaties

De foodsector heeft een sterke positie en heeft mogelijkheden om verder te groeien. Er wordt op grote schaal voedsel geproduceerd, getransporteerd en verwerkt tot eindproducten. Het economisch en maatschappelijk belang is groot voor de regio. Daarvoor is het nodig dat er wordt geïnvesteerd in kennis, innovatie en ondernemerschap met de blik gericht op de lange termijn. Dit alles gaat gebeuren tijdens dit agri- en aquabusiness congres.

Het congresprogramma is opgebouwd uit drie blokken waar de thema’s innovatie in de food, ondernemerschap en het regionale product, en de foodsector in een breder perspectief aan bod komen. Sprekers uit de sector delen door middel van een presentatie op een interactieve manier hun kennis met de bezoekers van het congres. Onder andere Europarlementariër Esther de Lange en Directeur Food & Agri van Rabobank Nederland, Ruud Huirne, zullen hun visie op de foodsector geven. 

Partners

Naast het organisatie advies bureau Janse & Janse is Stichting Lekker Regionaal Product één van de belangrijke initiatiefnemers van het congres. Andere partners van Food in de Delta 2015 zijn: Zeeland Seaports, Switch, Provincie Zeeland, Foodport Zeeland, CZAV, Rabobanken Oosterschelde, Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren-Noord Beveland, Agrimarkt en de Zeeuwse verzekeringen.

FIDpartners

Inschrijven

Inschrijven voor het congres Food in de Delta kan via de website, www.foodindedelta.nl. Hier vindt u ook het complete programma terug. Het is mogelijk in te schrijven per blok met een keuze voor de ochtend- of middagsessie. Inschrijven voor de ontbijtsessie is mogelijk voor maximaal 50 deelnemers.

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close