Evenementen

Food & Lifestyle Festival

FL Festival maakt van mode, varen en eten een match

Op zaterdag 9 september zal voor de tweede keer het Food & Lifestyle Festival in Zeeland worden georganiseerd. Het decor is de jachthaven Bruinisse, waar fashion, varen in de ruimste zin van het woord en culinair Zeeland samenkomen. De eerste editie van dit festival was een groot succes.

Special guest is model en tv-presentatrice Anouk Smulders

Voor jong en oud is een gevarieerd programma samengesteld. Zo wordt er een kookdemonstratie gegeven onderleiding van chef-kok Maurice de Coninck. Hij laat aan het publiek zien hoe je ook aan boord van een boot een Zeeuwse culinaire maaltijd kunt bereiden. Verder zijn er op het gebied van eten en drinken diverse foodtrucks en barren ed. aanwezig.  Van oesters, hotdogs en a la minute gemaakte sorbets en wat te denken van echte Zeeuwse Frieten van Zilt-e?

Tijdens modeshows wordt alles wat nieuw is op het gebied van damesmode en zeilkleding getoond. Dit alles onder leiding van Anouk Smulders, die live on stage de presentatie doet.

Uniek in Nederland
“FL Festival  is een festival waar je mode, varen en eten op één locatie beleeft en is daarbij ook uniek in Nederland! Samen met zorgvuldig uitgekozen partners uit de zeil-, horeca- en mode branches zetten we een mooi en vooral veelzijdig programma neer. Het niveau en kwaliteit zijn belangrijk, daarom ook dat de premium merken tezamen met culinaire Zeeuwse topsmaakmakers bij elkaar komen. Dit alles gaat goed samen met de aanwezige kinderattracties, zoals “ Aquaballs””, aldus initiatiefneemster en organisatrice Fleur Verloo van Brasserie Sailor’s Inn.

Tijdens het evenement wordt ook de felbegeerde dag gratis zeilen verloot.

Jachthaven
Jachthaven Bruinisse is één van de modernste jachthaven van Nederland. Het is in Bruinisse daarom niet alleen goed toeven voor de watersporter, maar ook perfect voor de festivalganger die alles in één zoekt. FL Festival heet je van harte welkom op zaterdag 9 september tussen 12:00 en 23:00 uur. Toegang is gratis voor zowel volwassenen als kinderen. Adres: Jachthavenweg 61A, 4311 NC Bruinisse.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie