Evenementen

Fun In Business in Middelburg met Jack Korsten

Op 17 april a.s. organiseert Fun In Business een bijeenkomst, dit keer in Middelburg. Naast een heerlijk dinerbuffet en gezellig netwerken, staat er een inspirerende en leuke spreker op het programma: drs. Jack Korsten, auteur van de managementboek bestseller ‘De GroeiSpiraal’.

De toegang is voor leden gratis. Introducees (uitsluitend ondernemers) betalen EUR 55,- all-in. Het diner, alle drankjes en de presentatie is inbegrepen. Het programma start om 18.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

Klaar voor de toekomst!

De Nederlandse economie groeit en bloeit weer. Maar er is in de meeste markten ook sprake van steeds intensievere (prijs)concurrentie en margedruk. Wat kun je als ondernemer doen om onder deze toenemende druk uit te komen? En hoe kun je nu al bouwen aan een onderneming die ook succesvol blijft als het straks onvermijdelijk weer eens wat minder staccato gaat met de economie? Dat zijn de twee cruciale vragen waar antwoord op wordt gegeven tijdens een interactieve sessie met groeiexpert drs. Jack Korsten, auteur van de managementboek bestseller ‘De GroeiSpiraal’. Na afloop van de sessie heb je handvatten in handen om verder te bouwen aan het succes van je onderneming. Voor morgen, overmorgen en voor de toekomst.

Aanmelden

Aanmelden kan via Eventbrite:
• Participanten/leden van Fun In Business kunnen tot 16 april, 10:00 registreren via de link in hun mail of op de besloten Facebook-pagina.
• Introducees dienen een ticket te kopen »

Tags

Related Articles

Geef een reactie