EvenementenGoede doelen

Han Polman: “Zeeuwen, vorm teams!”

SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017

“Vorm een team met uw familie, uw werk of met uw sportteam en doe mee! Laten we er alles aan doen om ons als Zeeuwen van onze beste kant te laten zien”. Dat zei Commissaris van de Koning Han Polman in een videoboodschap waarin hij alle Zeeuwen oproept om deel te nemen aan SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017.

(videolink: https://youtu.be/cZn74_jELks)

In september 2016 berichtten wij u al dat Zeeland Zakelijk het initiatief tot de eerste SamenLoop voor Hoop in Zeeland van harte ondersteunt. Het is niet alleen een evenement om geld in te zamelen voor nog meer onderzoek naar de ziekte kanker. Onderzoek voor minder mensen met de ziekte kanker, meer mensen te genezen van de ziekte kanker en de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren. Het is ook een evenement om stil te staan bij familie, vrienden en collega’s die de ziekte hebben, genezen zijn of die de strijd hebben verloren.

Meer dan een wandelestafette
Een SamenLoop is veel meer dan een 24-uurs wandelestafette. Optredens van artiesten, koren en dansgroepen. Verwenmomenten voor (ex)kankerpatiënten en een KinderLoop op zaterdagmiddag. Straatartiesten, mimespelers en dweilbands decoreren het parcours op en rondom het Abdijplein in Middelburg op 19 en 20 mei, van vrijdag 18.00 uur tot zaterdag 18.00 uur. Het is een evenement met een bijzonder grote aantrekkingskracht op jong en oud. De ervaring leert dat een SamenLoop een enorm aantal bezoekers trekt.

Helaas, we hebben of krijgen allemaal met kanker te maken. De ziekte kanker treft ons allemaal. We willen allemaal dat de ziekte stopt, ook wij bij Zeeland Zakelijk. Wat zou het geweldig zijn om met het bedrijfsleven van Zeeland, onze partners en lezers, een vuist te maken tegen deze verschrikkelijke ziekte. Als we met zijn allen een vuist maken vergroten we niet alleen de opbrengst voor KWF Kankerbestrijding, maar steken we ook een hart onder de riem bij iedereen die de strijd moet aangaan met de ziekte kanker. Of zoals Commissaris van de Koning, Han Polman, zei: “Laten we ons van onze beste kant zien.”

Kom in actie!
U kunt uw betrokkenheid met het evenement en met kankerpatiënten op verschillende manieren tonen. Met uw betrokkenheid bezorgt u (ex)kankerpatiënten een onvergetelijk 24-uurs evenement en draagt u bij aan de missie van KWF Kankerbestrijding om de dag dichterbij te brengen dat kanker niet meer ongeneeslijk is.

Samen komen we
steeds dichterbij

Tags

Related Articles

Geef een reactie