Evenementen

Inspiratie-event met NL zitvolleybalteam

Zaterdag 2 mei 2015: een unieke middag met inspiratie en beleving

Het Nederlands Heren Zitvolleybalteam komt op hun ‘Road to Rio 2016′ ook in Zeeland! En hoe! Dit team komt met een uniek verhaal:

“Wij zijn het Nederlands Heren Zitvolleybalteam. Wij staan voor meer dan sport alleen. Onze missie is overwinnen. De ultieme overwinning is die op jezelf.Boven je beperkingen uitstijgen. Gaan voor wat wel kan. Daar geloven wij met elkaar in. Voor ons is een beperking de start van een nieuwe droom.”

Programma

14.00 – 15.15 uur: Inspiratiesessie
15.15 – 16.45 uur: Zitvolleybal clinic
16.45 – 18.00 uur: Netwerkborrel

Inspiratiesessie

Het is verrassend te ontdekken hoe bevooroordeeld je bent over mensen met een lichamelijke beperking. Tijdens de inspiratiesessie zul je dat wel merken. Verschillende spelers vertellen over zichzelf (wat is er gebeurd, hoe zijn ze hiermee omgegaan, hoe ervaren ze hun leven nu), het team en hun missie. Iedereen, jong of oud, sporter of juist geen sporter, haalt uit dit verhaal inspiratie om mee aan de slag te gaan in het dagelijks leven!

Zitvolleybalclinic

Je maakt kennis met hoe zitvolleybal gespeeld wordt en samen met spelers van het Nederlands Heren Zitvolleybalteam speel je, als je wilt, een wedstrijdje mee! Ervaar wat het is om je benen niet te kunnen gebruiken. Hieraan kan iedereen meedoen: jong, oud, wel of niet lichamelijk beperkt, sportief of niet… Kijken kan natuurlijk ook.

Netwerkborrel

Tijdens de netwerkborrel kun je onder het genot van een hapje en een drankje napraten met andere belangstellenden, maar ook met de spelers van het Nederlands Heren Zitvolleybalteam. Kinderen kunnen natuurlijk een handtekening of foto scoren bij de spelers!

Voor wie

Hoe kijk jij naar mensen met een lichamelijke beperking? Waarschijnlijk toch met vooroordelen… Laat ze ontkrachten en laat je laten inspireren door dit Nederlands Heren Zitvolleybalteam. Meld je aan vóór 30 april a.s. via het aanmeldformulier.

Locatie

Het hele programma vindt plaats in Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, 4451 CZ te Heinkenszand. Deze locatie is rolstoelvriendelijk. Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen Kamilleplein. Er is hier plaats genoeg. We vragen degenen die geen lichamelijke beperking hebben om de meest ideale parkeerplaatsen vrij te houden voor degenen die wel een lichamelijke beperking hebben.

Aanmelden

Om organisatorische redenen vragen we je om je aan te melden als je bij de inspiratiesessie aanwezig wil zijn en/of als je wil deelnemen aan de zitvolleybalclinic (max. 50 deelnemers mogelijk). Wil je alleen bij de netwerkborrel aanwezig zijn? Ook dan vragen wij je vriendelijk om je aan te melden. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier vóór donderdag 30 april a.s.

Tags

Related Articles

Geef een reactie