Evenementen

Inspiratiesessie leiderschap met Coby Traas

Woensdag 27 mei organiseert Janse & Janse haar vierde Inspiratiesessie Leiderschap. Coby Traas, directeur van Zorggroep Ter Weel, zal hier haar visie over leiderschap delen.

Inspiratiesessies Leiderschap

Inspirerend, motiverend en energiek leiding geven. Voor de troepen uit, de weg wijzen en onderweg bergen verzetten. Leiderschap is niet eenvoudig. Er worden hoge eisen gesteld aan organisaties en leidinggevenden.
Door middel van inspiratiesessies biedt Janse & Janse een platform aan leidinggevenden die het lef hebben om grenzen op te zoeken binnen hun eigen leiderschap.

Leidinggevenden uit de praktijk

Tijdens deze inspiratiesessies wordt een leidinggevende uit de praktijk uitgenodigd die zijn/haar sporen als leider heeft verdiend. Hij zij/ geeft zijn/haar visie op leiderschap en hoe je omgaat met leiderschap dilemma’s. De inspiratiesessies hebben voornamelijk tot doel om te spiegelen met collega-leidinggevenden en om beweging in je eigen functioneren tot stand te brengen. Daarnaast biedt het volop gelegenheid tot netwerken. U gaat met inzichten naar huis die u uitdagen dit direct in de praktijk te brengen.

Coby Traas, directeur Zorggroep Ter Weel

De 4 P’s van Coby: Passie, Professie, Prestatie en Plezier. Authentiek leiderschap is waar het om draait volgens Coby: “de medewerkers moeten vertrouwen hebben in wat je zegt en dat je dat ook zelf naleeft, anders prikken ze daar zo doorheen. Het mooiste wat je kunt worden, is te zijn wie je bent.”

Aanmelden

Interesse om deel te nemen aan deze inspiratiesessie? Neem dan contact op met:
Janse & Janse
Zusterstraat 9
4461 JA, Goes
Tel.: 0113-715410
info@janse-janse.nl

Tags

Related Articles

Geef een reactie