Evenementen

Inspiratiesessie met Arnd Thomas: 13 april

Inspirerend, motiverend en energiek leiding geven

Na de eerste twee succesvolle inspiratiesessies organiseert Janse & Janse BV op 13 april van 15:00 – 18:00 uur de 3e inspiratiesessie leiderschap op hun kantoor in Goes.

Arnd Thomas, directeur Dow Chemical Terneuzen

Arnd Thomas (directeur Dow Chemical Terneuzen)
Arnd Thomas (directeur Dow Chemical Terneuzen)

Als gastspreker hebben zij de heer Arnd Thomas uitgenodigd, directeur Dow Chemical Terneuzen. “Geboren leiders bestaan maar zijn zeer zeldzaam, de meeste leiders leren in hun carrière, passen toe en slijpen verder continue aan hun stijl. Zo ook bij mij, in de afgelopen 25 jaar binnen Dow in Nederland en internationale assignments aan mijn stijl gewerkt onder invloed van ervaringen en culturen”, aldus de heer Thomas. De heer Thomas zal tijdens deze inspiratiesessie zijn ervaringen delen over zijn eigen leiderschap.

Inspiratiesessies voor leidinggevenden bij Janse & Janse

De inspiratiesessie is bedoeld voor leidinggevenden die durven spiegelen met collega’s. Daarnaast biedt de bijeenkomst volop gelegenheid tot netwerken. De bijeenkomsten zijn bewust kleinschalig van aard en toegankelijk voor maximaal 15 personen. Meer informatie over de data, sprekers, investering en voorwaarden is te vinden op http://www.janse-janse.nl/onze-dienstverlening/inspiratiesessies/.

Inschrijven

Deelname is inclusief versnaperingen, faciliteiten, begeleiding, inspiratie goodie bag en een gesigneerd exemplaar van het favoriete boek over leiderschap van de gastspreker. Inschrijven kan door een het sturen van een e-mail naar info@janse-janse.nl, of telefonisch via 0113-715410.

Tags

Related Articles

Geef een reactie