Evenementen

Jury bekend voor Zeeuws familiebedrijf 2015

Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Familiebedrijven zijn momenteel in de race om de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar te worden. Een onafhankelijke jury zal de winnaar kiezen. Vandaag is de jury bekend gemaakt, die bestaat uit voorzitter Martijn van Sabben- directeur winnaar Zeeuws Familiebedrijf 2014 Fraanje, Prof. Dr. Roberto Flören – hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht en Wies Saman- Secretaris Brabantse Zeeuwse Werkgeversvereniging.

Tachtig nominaties

Er zijn in de afgelopen tijd ruim 80 bedrijven genomineerd. Nadrukkelijk gaat het niet om ‘het Beste familiebedrijf van het jaar’. De jury kijkt vooral naar innovatie, veerkracht, manier van werken, historie en de economische waarde voor Zeeland. Op deze manier kan in principe ieder Zeeuws familiebedrijf aanspraak maken op deze award. Van de prijs moet ook een inspirerende werking uitgaan naar alle Zeeuwse bedrijven.

Uitreiking op filmfestival

Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk vorig jaar de award ‘Familiebedrijf van het jaar’ ingesteld. Dit jaar wordt de samenwerking uitgebreid met twee aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken en de organisatie van Film by the Sea. De uitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het Filmfestival in Vlissingen.

Aanmelden

Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.00 met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Het voorprogramma en aansluitend diner is exclusief voor ZB Netwerkleden en genodigden vanuit de vier samenwerkende partners.

Lees meer over het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar >>

Tags

Related Articles

Geef een reactie