Evenementen

18 okt inspiratiedag in ‘t Westlicht

Op dinsdag 18 oktober vindt de eerste Level Up! inspiratie dag plaats in ’t Westlicht aan de Singelstraat 7 in Goes. Ondernemers, managers, leidinggevenden en ambitieuze medewerkers kunnen inspiratie op doen tijdens diverse workshops én sparren in het coach café.

Trainers en coaches
Deelnemers aan deze inspiratie dag kunnen zich inschrijven voor diverse interactieve workshops. De workshops van deze dag zijn: Jouw verhaal in de media?, Personal branding, Van offerte naar opdracht, Social media voor jouw organisatie, Hoe bereik je je doelgroep? en een Masterclass netwerken. De trainers van deze workshops zijn onder andere Jesper Stoel, Jory van Meer en Petra Duijzer.

Het is ook mogelijk om een speeddate te boeken bij de coaches Bianca Noomen en/of Peter Westerterp in het coach café. Bianca Noomen is deskundige op onder andere organisatorisch gebied en Peter Westerterp op financieel gebied. De speeddates bieden de mogelijk om gedurende een korte sessie te sparren over concrete vragen.

Tijdens de Level Up! inspiratie dag bestaat ook de mogelijkheid om kennis te maken met de werkmethode Level Up! onder begeleiding van Scarlett Kwekkeboom-Janse, ondernemer en zakenvrouw van het jaar 2001. 

Tijdens deze dag wordt er een lichte energieke lunch geserveerd. Aan het einde van de dag is er een netwerkborrel waar nog gezellig kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Level Up!
Onbevangen aan de tafel, samen in de actiestand en écht praten met elkaar, dat is Level Up!. Een werkmethode in spelvorm, bestaande uit acht onderdelen en gebaseerd op 20 jaar kennis en ervaring van organisatie adviesbureau Janse & Janse, tevens organisator van deze dag. Deelnemers krijgen de kans om te investeren in hun eigen ontwikkeling en in die van de organisatie tijdens deze inspiratie dag op 18 oktober.

Het definitieve programma is terug te vinden op de website, www.L-up.nl. Het is ook mogelijk om via deze website direct in te schrijven voor de inspiratie dag.

JanseJanseLogo2016

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie