EvenementenGoede doelen

Mosselparty Goes: mooi netwerkfeest

.

16e editie Mosselparty

Waar we vorig jaar het 15-jarig bestaan van de Mosselparty in een nieuw jasje vierden, is er ook nu reden voor een feestje: de economie trekt aan! Dat is nieuws waar ondernemers blij van worden en dus een extra motivatie om dit zakelijke netwerkevent te bezoeken. Naast dit goede nieuws is er nog meer moois te melden: ‘De Oesterij’ uit Yerseke sponsort door de gasten bij binnenkomst oesters aan te bieden.

Laagdrempelig en hoog gewaardeerd

De trouwe bezoekers van de Mosselparty kennen het Bevelandse netwerkfeest als een laagdrempelig en gezellig evenement: je gaat erheen om bekenden te zien, contacten aan te halen, nieuwe mensen te ontmoeten, te lachen en last but not least om te genieten van heerlijke, zilte, Zeeuwse mosselen! Het zijn deze ingrediënten die de mosselparty tot een succesvol netwerkfeestje maken. Een feestje waar ook ‘nieuwe gasten’ van harte welkom zijn! Voel je welkom en neem gerust mensen mee!

Goede doel 2015: De Grote of Maria Magdalenakerk

De Mosselparty is ontstaan vanuit serviceclub ‘JuniorKamer de Bevelanden’ en steunt mede vanuit deze historie ieder jaar een goed doel. De opbrengst uit de kaartverkoop en aanvullende bijdragen en donaties brengen ieder jaar weer een mooi bedrag op. Ook dit jaar weer is er een goed doel gevonden dat op onze steun mag rekenen: De Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Na vijftien succesvolle mosselfeesten op rij in deze ongekend fraaie locatie achtten de organisatoren het verantwoord en niet meer dan logisch om de Grote Kerk de eer te gunnen: een dergelijk monument in stand houden vraagt continu om aandacht en toewijding en daarmee geld. Het geld wordt gereserveerd voor het restaureren van het orgel. Het entreegeld en alle extra bijdragen worden één-op-één overgemaakt naar dit prachtige initiatief waarvan wij hopen dat jullie het van harte ondersteunen!

Mosselwijn: De Boden Pinot-Blanc Riesling

Tijdens een proefsessie door diverse Mosselparty-sponsoren bij De Oesterij in Yerseke presenteerde Ben van Velzen van Wijnkoperij van Leerzem een vijftal vooraf geselecteerde witte wijnen. Deze wijnen zouden stuk voor stuk zonder meer verkozen kunnen worden tot ‘dé mosselwijn’ voor de Mosselparty ware het niet dat er slechts één kon winnen. Het maken van de uiteindelijke en unanieme keuze is dan ook geen sinecure geweest: de ‘Boden Pinot-Blanc Riesling’ krijgt alle eer. Chapeau!

Aanmelden

Dit netwerk-event wil en mag je niet missen! Inschrijven kan nu hier. Minimale eigen bijdrage is €15,- p.p.

  • • Meer mag, minder niet
  • • Nodig zoveel relaties uit als je wilt
  • • Reken snel en simpel af via iDeal
  • • Let op: Bij 500 inschrijvingen stopt het inschrijven! Zorg dat je er snel bij bent, want vol = vol!

Tot 7 oktober in De Grote of Maria Magdalenakerk in Goes.

ButtonAanmelden

Tags

Related Articles

Geef een reactie