Evenementen

Nationale Zeeuwse Oesterpartij

Donderdag 14 september wordt de Nationale Zeeuwse Oesterpartij in Middelburg georganiseerd. Deze 15e editie is de formule van de oesterpartij vernieuwd. Met als uitgangspunt ‘Get in the ring’ zullen onder leiding van Jort Kelder diverse sprekers met elkaar in gesprek gaan over energie en energiestransitie, ondersteund door beeld en geluid. Daarna zal Bart Tommelein, vice Minister President van Vlaanderen zijn visie geven op de thematiek.

De Nationale Zeeuwse Oesterpartij is het jaarlijkse ontmoetingsplatform voor de meest relevante zakelijke stakeholders in het zuidwestelijke deltagebied met Vlaanderen. Ieder jaar komen ongeveer 600 persoonlijk genodigden bijeen in de monumentale Abdijkerk in Middelburg. Met sprekers uit nationale en internationale politiek en bestuur, bedrijfsleven en onderwijs.

Sprekers
De onderstaande sprekers gaan de uitdaging aan in de ring:
• Gijsbrecht Gunter – Directeur Yara Sluiskil
• Jasper Vis, Directeur Dong Energy
• Jan Vos, Ex Politicus en Ondernemer
• Anton van Beek, President Dow Chemical Benelux

Zeeuwse Zilte Zaligheden
Na het inhoudelijk gedeelte is er uitgebreid ruimte voor ontmoeting tijdens de Oesterpartij op het Abdijplein. Onder het genot van de Zeeuwse Zilte Zaligheden wordt ruimschoots nagepraat en vinden al dan niet hernieuwde kennismakingen plaats. De Nationale Zeeuwse Oesterpartij is inmiddels uitgegroeid tot een instituut in het deltagebied met Zeeland als middelpunt.

Programma
15.00 Inloop en ontvangst op het Abdijplein
15.45 Inloop in de Abdijkerk
16.00 Start minisymposium
17.00 Einde minisymposium, start netwerkgedeelte op het Abdijplein
19.00 Einde

HeadinNZO

 

Tags

Related Articles

Geef een reactie