Evenementen

Ondernemersdag Zeeland in nieuw concept De Koploper

Save the date: donderdag 9 mei

Zeeland Business organiseert in samenwerking met De Koploper, gemeenten Borsele, Goes, Reimerswaal, Kapelle & Noord-Beveland, Rabobank en Interpolis op donderdag 9 mei een gratis ondernemersdag bij De Koploper in Goes. De avond bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Nieuw concept
Nieuw concept De ondernemersdag vindt plaats in De Koploper. Het voormalig belastingkantoor in Goes wordt getransformeerd tot een bruisend ondernemerscentrum. De Koploper faciliteert zowel grote als kleine bedrijven en biedt flexplekken en vergader- en kantoorruimtes. Als ondernemer huur je het aantal m2 dat je nodig hebt en deel je desgewenst je kennis en talenten met je medehuurders (en omgekeerd). Dé perfecte plek om een ondernemersdag te organiseren dus!

Bereikbaarheid
De Koploper is gelegen naast het station en heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan aan de achterzijde van het pand. Als de parkeerplaats vol is, is het aan te raden te parkeren op het parkeerplein op het Stationspark.

Programma
Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze ondernemersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een Masterclass door Kees Klomp, een ondernemersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. De ondernemersdag vindt plaats in De Koploper te Goes

Locatie
De Koploper
Stationsplein 21
4461 HP  Goes

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via https://www.zeelandbusiness.nl/bevelanden2019/. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Tags

Related Articles

Geef een reactie