Evenementen

Road to the UK

Op donderdag 21 september 2017 organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) in samenwerking met FoodDelta Zeeland en Stichting Innovatiehuis het event ‘Road2UK: The taste of international business for the foodsector’.

Hoe staat de foodsector ervoor? Welke trends en ontwikkelingen zijn er? Zakendoen met de UK; biedt dat kansen of is het een regelrechte bedreiging? Welke invloed heeft de komende Brexit op het Nederlandse MKB? Recente rapporten van banken en accountantskantoren voorspellen harde klappen voor de foodsector. Deelt u die mening als ondernemer? Moet u nieuwe afzetmarkten zoeken of zal het zo’n vaart niet lopen?

Wat als er een vergelijkbaar douane akkoord als met Noorwegen en Zwitserland komt. Zo erg is dat toch niet of wel? En … staan we straks weer uren vast in verband met grens- en douane controles?

Laat u inspireren, neem deel aan discussies, maak kennis met het gastbedrijf en ontmoet collega-ondernemers. Ook krijgt u informatie over een interessante beursaanbieding, namelijk een bezoek aan de Food Matters Live in Londen.

Het programma wordt afgesloten met een borrel. Tijdens deze borrel kunt u kennisnemen van profielen van Engelse bedrijven die op zoek zijn naar Nederlandse partners in de foodsector, verzorgd door EEN. Ook wordt toelichting gegeven op het aanbod van de missie naar Food Matters Live in Londen op 21 en 22 november van project ISE2Seas.

The taste of international business for the food sector
Donderdag 21 september, 19.00 – 22.00 uur, 
Locatie: Monie Nieuwdorp B.V. in Nieuwdorp
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. 

Aanmelden >

Bekijk programma >

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie