Evenementen

Secretaresse by the Sea vervroegt Secreataressedag

Het is bijna weer zover, Nationale Secretaressedag, het moment dat leidinggevenden hun assistentes in het zonnetje zetten. Vanwege de meivakantie organiseert Secretaresse by the Sea haar jaarlijkse Secretaressedag niet op 21 maar op dinsdagmiddag 19 april. De locatie is dit jaar het Tropisch bos van het Omnium in Goes.

Workshop ‘Vergroot je invloed!’
Secretaresse by the Sea zorgt niet alleen voor een ontspannende dag maar garandeert ook dat medewerkers met nieuwe kennis en kennissen terugkeren op kantoor. Het programma bestaat uit onder andere een workshop ‘Vergroot je invloed!’ verzorgd door Scarlett Kwekkeboom-Janse van Janse & Janse. Naast de workshop ‘Vergroot je invloed’ heeft Secretaresse by the Sea een ontspannende activiteit en een goedgevulde goodiebag klaar staan voor uw secretaresse of assistent(e).

Trainer
In 2001 is Scarlett Kwekkeboom geroemd met de “Prix de Veuve Clicquot”. De prijs voor de “zakenvrouw van het jaar”. In 2003 won ze met haar onderneming, Istimewa Elektro, de publieksprijs bij de verkiezing Entrepreneur of the Year, georganiseerd door Business Universiteit Nyenrode in samenwerking met onder meer het Ministerie van Economische Zaken. Haar huidige onderneming Janse & Janse, een organisatie adviesbureau, voert opdrachten uit voor het bedrijfsleven en de overheid teneinde organisaties beter te laten excelleren.

 Samenwerking
Secretaresse by the Sea is een samenwerking tussen Viavox uit Middelburg en Janse & Janse uit Goes. Met deze samenwerking bundelen beide ondernemingen hun krachten en netwerken om binnen Zeeland één initiatief te ontwikkelen dat structureel ondersteuning levert voor de persoonlijke ontwikkeling van zowel vrouwelijke als mannelijke ondersteunende functies. Viavox levert al vele jaren secretariële ondersteuning aan bedrijven terwijl Janse & Janse organisaties adviseert over hun strategie, imago en klantgericht werken en tevens naam maakt met het organiseren van klantevents. 

Meer informatie en inschrijven
Het volledige programma is terug te vinden op de website www.secretaressebythesea.nl/programma. U kunt zich inschrijven via de website of telefonisch via 0118-630180.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie