Evenementen

Secretaresse by the Sea

Zeeuwse secretaresses worden op 20 april in het zonnetje gezet

Het begint inmiddels traditie te worden in Zeeland, het evenement van Secretaresse by the Sea tijdens Nationale Secretaressedag. Op donderdag 20 april is het weer zover. Dan komen Zeeuwse secretaresses en managementassistenten samen tijdens het jaarlijkse event. De middag staat dit jaar in het teken van Creatief Schrijven en een ontspannende activiteit voor een comfortabele en energieke werkdag op kantoor. De locatie is dit jaar ’t Westlicht in het centrum van Goes.

Pasfoto Marjolijn BergmannProgramma
Een pakkende tekst voor een uitnodiging, de maandelijkse nieuwsbrief of de inleiding van het jaarverslag. Tijdens de interactieve training Creatief Schrijven komen onder andere deze zaken aan bod. Wat is een pakkende openingszin, hoe zorg je voor een goede opbouw en wat is een actieve schrijfstijl? De doelstelling: een blanco vel is na deze training geen uitdaging meer. De training wordt verzorgd door Marjolijn Bergmann.

Naast deze training gaat Astrid Esser met de secretaresses aan de slag met speciale ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor een goede houding. Dit alles met als doel om je gedurende een werkdag comfortabel en vol energie te voelen. De deelnemers sluiten de dag af met een hapje en een drankje en ze gaan weer met nieuwe kennis, kennissen en een goedgevulde goodie bag huiswaarts.

Samenwerking
Secretaresse by the Sea is een samenwerking tussen Viavox uit Middelburg en Janse & Janse uit Goes. Met deze samenwerking bundelen beide ondernemingen hun krachten en netwerken om binnen Zeeland één initiatief te ontwikkelen dat structureel ondersteuning levert voor de persoonlijke ontwikkeling van zowel vrouwelijke als mannelijke ondersteunende functies. Viavox levert al vele jaren secretariële ondersteuning aan bedrijven terwijl Janse & Janse organisaties adviseert over hun strategie, imago en klantgericht werken en tevens naam maakt met het organiseren van klantevents.

Meer informatie en inschrijven
Het volledige programma is terug te vinden op de website www.secretaressebythesea.nl/programma. U kunt zich inschrijven via de website of telefonisch via 0118-630180.

Tags

Related Articles

Geef een reactie