EvenementenInspiratiesessiesSport & Business

Symposium STERK!


Op dinsdag 20 juni organiseren Strandsport Zeeland en organisatie adviesbureau Janse & Janse het Symposium “STERK, onbeperkt ervoor gaan!”. Topsport, ondernemen en managen liggen heel dicht bij elkaar. Door middel van dit symposium wil de organisatie de ervaring en het doorzettingsvermogen van paralympische sporters verbinden met het bedrijfsleven. Het symposium vindt plaats in het Gemeentehuis van Veere te Domburg van 13.00 – 18.00 uur.

‘Sterk, onbeperkt er voor gaan!’
Tijdens het middagprogramma nemen Peter Karreman, Karin van der Haar en Pim Scherpenzeel de aanwezigen mee in hun ervaringen uit de Paravolleybalsport. De lezingen worden gehouden rondom het thema “Sterk, onbeperkt ervoor gaan!”

SymposiumSTERK
foto’s van de sprekers: Paravolley Nederland

Bondscoach
Peter Karreman is bondscoach van het Nationaal dames zitvolleybalteam van Rwanda. Vanaf 2010 heeft Peter in 7 jaar tijd het zitvolleybal in Rwanda opgezet, daarmee heeft hij de mensen in Rwanda met een beperking een kans gegeven. Hij wist zich met de teams twee keer op rij te kwalificeren voor de Paralympische Spelen. In 2012 met een herenteam en in 2016 met een damesteam

Paralympische Spelen
Karin van der Haar kwam in 2008 uit voor Nederland op de Paralympische Zomerspelen in Peking, waar zij samen met haar team brons behaalde. Samen met haar coach, Pim Scherpenzeel, geeft Karin een kijkje in de bijzondere carrière als Paravolleybalster.

Topsport en business
Naast deze sprekers uit de topsport sluit een inspirerende business spreker de middag af die de gelijkenissen uit de topsport toont met het zakenleven. Ter afsluiting is er gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie en aanmelden kan via www.symposiumsterk.nl.

Tags

Related Articles

Geef een reactie