Evenementen

Symposium Sterk!

.
Onbeperkt er voor gaan!

Hét symposium dat ervaringen uit de topsport en het bedrijfsleven met elkaar verbindt! Op donderdag 23 november organiseren Strandsport Zeeland en organisatie adviesbureau Janse & Janse het symposium “STERK, onbeperkt ervoor gaan!”. Het symposium vindt plaats in het Gemeentehuis van Veere te Domburg van 13.00 – 18.00 uur.

Topsport, ondernemen en managen liggen heel dicht bij elkaar. Door middel van dit symposium wil de organisatie de ervaring en het doorzettingsvermogen van paralympische sporters verbinden met het bedrijfsleven. De deelnemers krijgen praktische handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen in de praktijk.

SymposiumSterk

Programma
Tijdens het middagprogramma nemen Peter Karreman, Karin van der Haar en Pim Scherpenzeel de aanwezigen mee in hun ervaringen uit de paravolleybalsport. De lezingen worden gehouden rondom het thema “Sterk, onbeperkt ervoor gaan!”.

Karin van der Haar kwam uit voor Nederland op de Paralympische Spelen in Peking, Londen en Rio. Haar motto: “laat je niet beperken”. Karin geeft tijdens het symposium een lezing samen met haar coach, Pim Scherpenzeel. Zij gaan onder meer in op het omgaan met veranderingen en het bouwen van een resultaatgericht team.

Peter Karreman is bondscoach van het nationaal dames zitvolleybalteam van Rwanda. Peter kreeg in 2010 de kans om in Rwanda het zitvolleybal op te zetten. Daarmee heeft hij mensen met een handicap in Rwanda een kans gegeven. Hij wist zich met deze teams twee keer op rij succesvol te kwalificeren voor de Paralympische Spelen. In 2012 met het herenteam en in 2016 met het damesteam. Peter spreekt over het toepassen van de ervaringen uit de topsport in je eigen onderneming.

Naast deze gerenommeerde sprekers uit de paralympische topsport deelt Hubrecht Janse van Zeeuws Zilt zijn ervaringen over het ‘vallen en opstaan” en laat hiermee zien dat ondernemen en topsport dicht bij elkaar liggen. Vanuit zijn persoonlijke situatie en ervaringen inspireert Hubrecht Janse de aanwezigen over het maken van keuzes en zakelijke uitdagingen.

Ter afsluiting is er gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie en aanmelden via www.symposiumsterk.nl.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie