Evenementen

Tony Chocolonely en De Speld komen naar Zeeland

Next-Gen inspiratie event (30 september, Goes)

Tony Chocolonely en De Speld Live komen op 30 september naar Zeeland. Zij zijn de gastsprekers op het eerste Next-Gen inspiratie evenement, dat gaat over de toekomst van het Zeeuwse bedrijfsleven en wordt gehouden in de Mythe Goes.

Veel mensen staan er niet bij stil dat de grootste merken in de wereld soms amper twintig jaar oud zijn. De snelst groeiende bedrijven in Nederland soms nog geen tien. Hoe doen deze bedrijven dat en hoe zorgen bedrijven ervoor dat zij in kunnen blijven spelen op de veranderende wensen van een nieuwe generatie ondernemers en werknemers. Dit zijn de thema’s tijdens het eerste Next-Gen event eind september.

Keynotes

Het event draait om het opdoen van inspiratie door praktijkvoorbeelden over innovatie, toekomstgericht ondernemerschap en gerichte en succesvolle merkbranding. Sprekers Tony’s Chocolonely, De Speld LIVE en merkgoeroe en TEDx spreker Diederick Janssens (TEDx) nemen de bezoekers mee in een avond vol inspiratie met nieuwe inzichten over groei, succesvol ondernemen, branding en toekomstige ontwikkelingen. De visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers staat hierbij centraal. Wat beweegt en motiveert hen en hoe komen zij tot hun keuzes?

Next-Gen

Het Next-Gen event wordt georganiseerd door Zeeland Business, in samenwerking met Schipper Accountants, De Zeeuwse Rabobanken en Sligro. Het evenement is voor iedereen toegankelijk die zichzelf graag in beweging brengt of houdt en voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm, leeftijd of functie. Het evenement vindt plaats op maandag 30 september, vanaf 19.00. Aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/nextgen2019 en is tijdelijk beschikbaar via een gereduceerd “early bird” tarief.

Tags

Related Articles

Geef een reactie