EvenementenNetwerkenSport & Business

Topsport en B2B in Middelburg

Voor het achtste jaar in succesie staat Middelburg deze zomer een week lang in het teken van topsport en business-to-business. Van 1 tot en met 9 juli vindt het Driekleur Challenger Zeeland plaats op tennispark MLTC-De Veste.

Jesse Huta Galung
Jesse Huta Galung

Toptennis & Business
Het evenement gaat op zaterdag 1 juli van start. Terwijl internationale tennistoppers zich een weg banen door de kwalificaties van het toernooi wordt om 17.00 uur het evenement officieel geopend door de Middelburgse wethouder Dhr. Simons en hoofdsponsor Dhr. Huis in ’t Veld. Die opening wordt om 13.00 uur voorafgegaan door een ‘Toptennis & Businessbijeenkomst’ van de KNLTB, Tennis Organisatie Zuidwest en Beyuna. Om 15.15 uur staat er een tennisclinic op het programma met voormalig top-100-speler Jesse Huta Galung.

Ontbijtsessies en VIP-topdeck
De adviseurs van Verschoor & Oudshoorn verzorgen van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 9.30 uur ontbijtsessies met workshop voor directie en management. Het Stoffels Bleijenberg VIP-topdeck gaat doordeweeks vanaf 16.00 uur open. Daar komen businesspartners en genodigden samen om te netwerken, een dagelijks buffet en natuurlijk om vanaf de het topdeck te genieten van internationaal toptennis.

CTTMFHSEG-9748Events en bijeenkomsten
SportZeeland organiseert op maandag 3 juli  van 18.30 tot 22.00 uur een topsportbijeenkomst. Dinsdagmiddag is het de beurt aan een Sport Medisch College. Hoofdsponsor Driekleur organiseert samen met Impuls Zeeland de bijeenkomst ‘Samen Sterker Groeien’. De traditionele ABN AMRO Kidsday vindt plaats op woensdagmiddag en ’s avonds is het de beurt aan de Ronde Tafel van Walcheren. Op donderdag staan het Welzorg-congres, PZC Netwerkevent en de ABN AMRO Businessdag met hockey-international Jeroen Hertzberger op het programma. Driekleur organiseert op vrijdag nogmaals ‘Samen Sterker Groeien’, ditmaal samen met Schipper OAZ. Zondag wordt de finaledag afgesloten met een directiediner, verzorgd door chefkok Mike Heremans van ZenC.

Gratis entreekaarten
Gratis entreekaarten kun je hier downloaden, maar het is natuurlijk nog leuker om als VIP te genieten van dit evenement.

Win 2 VIP-tickets!
Wil jij als VIP-gast van Zeeland Zakelijk naar het Driekleur Challenger Zeeland? Wij verloten 2x 2 VIP-tickets op een dag naar keuze. Wat moet je doen?
• Mail naar info@zeelandzakelijk.nl
• Laat ons weten waarom jij onze VIP-gast wilt zijn en wie je mee wilt nemen
• Geef je eventuele voorkeursdatum aan

Plattegrond Driekleur Challenger Zeeland 2017:Schermafdruk 2017-06-12 14.58.16

Meer informatie op www.driekleurchallengerzeeland.nl

B2B-programma Driekleur Challenger Zeeland 2017:CZprogramma2017.1 CZprogramma2017.2

tekst Menno Kole  • foto’s Sander Vlieland fotografie en Edwin Broeks Photography

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie