Evenementen

Tweede editie congres Food in de Delta


Na een geslaagde eerste editie in 2014 komt Food in de Delta vanwege de grote interesse met een tweede editie op donderdag 29 januari 2015. Het congres wordt georganiseerd door organisatie- advies bureau Janse & Janse uit Goes in nauwe samenwerking met Stichting Lekker Regionaal Product.

Het congres speelt in op de innovaties en laatste ontwikkelingen uit de foodsector. Kennis, inspiratie en netwerken, dat zijn de hoofdingrediënten van het congres. Ondernemers en belanghebbenden komen tijdens het congres bijeen om zich te laten informeren over ontwikkelingen in de foodsector.

De foodsector in een breder perspectief is één van de thema’s tijdens het congres. Onder meer Esther de Lange, Europarlementariër landbouw en plattelandsontwikkeling en Ruud Huirne, directeur Food & Agri Rabobank Nederland zullen een presentatie binnen dit thema verzorgen.

Inschrijven

Inschrijven voor het congres Food in de Delta kan via de website, www.foodindedelta.nl. Hier vindt u ook het complete programma terug. Het is mogelijk in te schrijven per blok met een keuze voor de ochtend- of middagsessie. Inschrijven voor de ontbijtsessie is mogelijk voor maximaal 50 deelnemers.

Tags

Related Articles

Geef een reactie